3 éves még mindig kell éjszaka tudtok ajánlani valami homeopátiás gyógyszert amitől jobban aludna?
Nálunk most a motivációs tábla vált be, ha pszichés a dolog.
Vettem egy mágneses falra akasztható táblát, felrajzoltam egy naptárat és minden átaludt éjszakáért jár egy szívecske, de lehet napocska is teljesen mindegy, és ha összegyűlik 10 akkor kap valami apróságot, pl fagyi, gumicukor, játszóház,csoki,kisautó lényeg hogy a kedvence legyen.
Most már 1 hónapja csináljuk, nagyon jól haladunk , gyorsan gyűlnek a szívecskék.
Sedatif-PC
Már rég külön szobába kellett volna tenni
Nem lehet hogy az együtt alvás a gond. Én is ettől tartottam és mivel volt plusz egy szobánk az első perctől kezdve ott van. Természetesen még pici volt és szoptattam ott aludtam, aztán egyre ritkábban aludtam vele.
2 éves és még mindig kell 1x de van bent neki tej, megissza és visszaalszik. Persze van amikor rosszat álmodik akkor mennem kell, megnyugtatom, visszaalszik és én is kijovok.
KB másfél éves volt mikor kijott az ágyból így kiszedtunk 3 rácsot, mondanom sem kell hogy hajnali 2-3 körül megjelenő nálunk, visszatettuk a racsokat és parnakat tettünk az ágy elé ha atmaszna be üsse meg magát de érdekes nem jött ki többet, a mai napig sem.
Szerintem a kisfia is úgy van vele hogy nincs akadály ráadásul ott vagytok hát persze hogy oda bújik. Ha külön szobája lesz csak megszokja de biztos nehéz lesz 3 év együttlét után egyedül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!