Négy hónapos alvásregresszió: kinél hogy alakult?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinél hogy alakult, ha volt egyáltalán, a négy hónapos korban "esedékes" alvásregresszió. Az én kisfiam tízhetestől tizenhat hetes koráig átaludta az éjszakát (9-11 óra ébredés nélkül), majd tizenhat hetesen elkezdett először nagyon korán ébredni, majd az éjszaka közepén 2-3-szor ébredni. Mostanra (holnap tizennyolc hetes) tűnik úgy, hogy lassan túlvagyunk rajta.2020. okt. 31. 18:16
1/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen nem volt. Nálunk 6-9 hó között borult meg.
2/5 anonim válasza:
4 gyerekem van, de nem is hallottam erről. Legkésőbb 2 hónapos korukban már átaludták az éjszakát és később sem keltek.
3/5 anonim válasza:
Nekem is 4hónapos. Nálunk nagyon hamar átaludta az éjszakát. De most pár hete beállt nála, hogy pontban 4órakor felébred. Megetetem, majd 6-7-ig visszaalszik.
4/5 anonim válasza:
Mi most estünk át a 8 hónapos alvasbeborulason.
Január végén született, júniustól átaludta egészen szeptember vege - októberig .
Most kezd visszaallni a régi kerékvágásba
5/5 anonim válasza:
Régi kérdés de ugyanezt akartan kérdezni akkor nem írok ki másikat.
Jövő héten lesz 4 hónapos a babám. Sok rosszat hallottam erről az alvásregresszióról... tartok tőle eddig is rossz alvó volt. Hasfájás stb. Most "csak" későn alszik el de utána legalább alszik... félek mi lesz...
Szóval akiknek még van tapasztalata leírhatná náluk hogy volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!