Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Rosszul vagyok attól, hogy...

Rosszul vagyok attól, hogy fél órákat alszik a 8 hónapos babám. Vélemények?

Figyelt kérdés

8 hónapos a lányom, születésétől kezdve rossz alvó, nehezen alszik el. Minden egyes altatás szenvedés, már az utolsó pár hét rosszabb mert fogzik.

Nagyon ritka hogy 1 vagy 1,5 órát alszik olyankor nem is tudom hogyan, miért alszik annyit.

A legnagyobb probléma az egészben, hogy én nagyon rosszul viselem már, azt hogy meg szenvedek hogy elaludjon ő pedig 20 perc múlva fent van négykézláb és sokszor képtelenség vissza altatni, félek baja lesz a kevés alvástól. Nekem egy bélbetegségem van, ami eddig (utobbi években) teljesen rendben volt, és attól félek ez a stressz rámegy az egészségemre, kiújul a betegségem. Anyukám szerint nem normális a viselkedésem, nem érti miért vagyok stresszben, ha a gyereknek elég a 20 perc alvás béküljek ki azzal, fogadjam el ő olyan. De én nem tudom elfogadni, és napról napra egyre feszültebb vagyok, ha altatni kell( ringatva alszik el leginkább, vagy tápszeren alszik be) már előre rettegek a gondolattól is. A gyerek se könyiti meg a dolgomat, cumit nem fogad el, fekve nem alszik el egyből hasra fordul, kis ágyban szintén, ha ölbe teszem 1 órán keresztül ringatom úgy semmi sem történik. 9 kiló és a ringatás is fájdalmas már számomra, hát izmaim, nyak izmaim fájnak. Van hogy sírok, ha látom megint semmit sem ér a befektetett energiám, ami elég kevés mostanában, mivel éjszaka is kel enni ha nem időbe kapja a tápszert akkor ki ébred és ringatni kell a végén megint. Szóval fáradt is vagyok a kevés alvás miatt. Férjem szerint pszichológushoz kellene fordulni, mert szülés utáni depresszió tüneteim vannak. Nem tudom mit csináljak... Elment az eszem, vagy normális hogy ennyire aggódok a lányom nem alvása miatt?

2020. okt. 23. 12:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Dr,Dénes Ivett könyvét ajánlom. Van honlapja is:

[link]

2020. okt. 26. 18:27
 32/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

#22 írtam privátba

2020. okt. 27. 09:59
 33/33 anonim ***** válasza:
Köszi, megkaptam, csak delelott nem sok szabadidőm volt... ;)
2020. okt. 27. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!