Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik?

Jutttka kérdése:

Miért nem alszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hónapos a kisfiam. Soha nem volt jó alvó,de az utóbbi 1-2hónapban brutálisakaz éjszakák. Óránként,40 percenkét felkel. Anyatejes. Este szopizik,beteszem a kiságyba,kb 1,5 óra múlva felkel,megint cicire teszem,ami kb.5 perc.Alszik tovább. 1 óra múlva megint felkel. Aztán van hogy 5 perc múlva. Ilyenkor odateszem magam mellé az ágyba. De akkor is felkel,vergődik tekeri a fülét néha,sírdogál. Akkor nem tudom mással megnyugtatni csak cici a szájba. Elalszik és kezdjük előlről. Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezen változtatni? Szerintem a foga is zavarja,erre adok neki dentinoxot vagy nurofent. A tejem szerintem elég neki mert súlyvesztése nincs,szépen gyarapodik!

2020. okt. 14. 08:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tápszeresek voltak a gyerekeim es ilyen idősen ők is keltek. Fogzas, mozgasfejlődés.

Az elkapatasról annyit, hogy néhány esetben beszélhetünk erről. Iszsz párti vagyok, de egyre több esetben esnek túlzasba. Az én olvasatomba az iszsz azt jelenti, hogy ha jelez, enni adok neki. Tapszernél is, ha 2 óra múlva éhes volt ( pl ugrasoknál) adtam enni nekik. Az viszont, hogy mindenre cici a megoldás már nem iszsz. Ismerősöm és az én gyerekem egy idősek. Játszottak és elestek egymásban. Volt ordítás. Az ismerős gyerek ordította, h cici elkezdte kicsomagolni az anyját. Az én fiam rég megnyugodot, mikor a másik még toporzékolt. Haza kellett menniük, hogy cicire tegye a gyereket. Ez sarkalatos eset, de sokat látom a környezetemben, hogy különböző "súlyossági fokon", de ez jelen van. Ezt pedig a szülő alakítja ki.

2020. okt. 20. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!