Sziasztok! 7 hónapos a kisfiam. Soha nem volt jó alvó,de az utóbbi 1-2hónapban brutálisakaz éjszakák. Óránként,40 percenkét felkel. Anyatejes. Este szopizik,beteszem a kiságyba,kb 1,5 óra múlva felkel,megint cicire teszem,ami kb.5 perc.Alszik tovább. 1 óra múlva megint felkel. Aztán van hogy 5 perc múlva. Ilyenkor odateszem magam mellé az ágyba. De akkor is felkel,vergődik tekeri a fülét néha,sírdogál. Akkor nem tudom mással megnyugtatni csak cici a szájba. Elalszik és kezdjük előlről. Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezen változtatni? Szerintem a foga is zavarja,erre adok neki dentinoxot vagy nurofent. A tejem szerintem elég neki mert súlyvesztése nincs,szépen gyarapodik!
El van kapatva a cicivel. Ha éjjel nem szoptatnád, lenne egy szar hetetek de utána megoldódna a problema.
Éééésssssss.... jöhet a lepontozás...
2020. okt. 14. 09:28
2/11 anonim válasza:
Nekem a tapszeres gyerekem csinálta ezt ugyanennyi idősen, aki biztosan nem volt elkapatva cicivel. Fogzott.
2020. okt. 14. 12:03
3/11 anonim válasza:
Máris megjött az elkapató idióta :D
Jól csinálod ,hogy igény szerint szoptatod és hogy azzal nyugtatod. Most ilyenje van. A fiam is ilyen volt,mára már jobb a helyzet. Simán lehet a fogzás
2020. okt. 14. 12:53
4/11 anonim válasza:
Fu utolsó te mekkora idióta vagy ,igaza van 1esnek
Sose legyen gyereked,vagy ha van is,add örökbe, mert nyomorult vagy
2020. okt. 14. 15:59
5/11 anonim válasza:
Anyázol itt pofa nélkül,közben egy szerencsétlen senki vagy🤣🤣
2020. okt. 14. 16:00
6/11 anonim válasza:
Azért töröltetted te egó bajnok??? 😗 fáj az igazság hát sajnálom. Igen én senki vagyok te meg a két lábon járó csöcs Istennő 😆na nyomás szoptatni másra úgyse vagy jo. Ja es töröltesd ezt is gyorsan. Na pá!
2020. okt. 14. 17:53
7/11 anonim válasza:
Jezusom 6 neked súlyos problemaid vannak. En sem szoptattam, de ez nem
normális amit itt tolsz...
2020. okt. 14. 18:01
8/11 anonim válasza:
Inkább vagyok 2 lábon járó csöcsistennő te szerencsétlen,mint egy ilyen degenerált f@sz.
2020. okt. 14. 20:56
9/11 anonim válasza:
Mekkora életképtelenek vannak🤣🤣🤣
2020. okt. 14. 20:57
10/11 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet. 6 hónapos koráig tűrhetőek voltak az éjszakák, utána számtalanszor kelt. Ugyanígy csináltam mint Te. 10 hónapos koráig bírtam az éjszakázást, majd amikor már fizikailag is egy roncs voltam, magam mellé vettem.
Azóta, ha épp nem jön a foga, 2x kel fél percre, amíg megtalálja a cicit, utána alszik. Ha jön a foga, néha még 5x kel, de hamar visszaalszik. Most 15 hónapos.
Nem mondom, hogy így kell csinálni, mert ezt nagyon nem akartam 🤦♀️ csak elmeséltem, hogy nekünk mi segített végül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!