3hónapos babókám nagyon keveset alszik nappal. Általában 1x alszik 2-3órát ès ennyi és este 11ig nem alszik. Mièrt van ez? Majd kinövi?
Lehet, hogy elég neki, de az én babámnak nem lett volna. Főleg nem 1 részletben. És ha nem aludta ki magát akkor nagyon nyűgös volt. Az biztos, hogy ő nem tudott magàtól elaludni, segítenem kellett benne. 3 hónapos koráig nàlunk a hordozókendő és a babakocsi vált be, később a nyári melegben az hogy magamra-vettem, picit simogattam majd elaludt és kis idő múlva letettem.
Jelzik egyébként ha álmosak. Kipirosodik a szemük, dörzsölgethetik is, néha ásítanak. Legalábbis az enyém így csinál. Érdemes figyelni, mert egy ilyen picinek még sok óra alvásra van szüksége a fejlődéshez.
Ő 3 hónaposan este 8-9-től reggel 9-ig aludt kb, 1 ébredéssel. Napközben pedig még 2x 1,5-2 órát, és néha ehhez még egy 30 percet. Egyébként nem baj, ha nem alszik ennyi sokatat egyhuzamban, de 3 hónaposan kb 2,5 óra a max amit ébren tudnak (elvileg) comfortosan tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!