Az iszsz babák gyakrabban ébrednek az éjjel?
Figyelt kérdés
Nagyon sok babás ismerősöm van és azt vettem észre /de lehet nincs igazam/,hogy az igény szerint szoptatott babák ébrednek akár 7-8alkalommal az éjjel még 10-11 hónaposan is. Azt mondják az ismerős anyukák,hogy sokszor nem is eszik csak bekapja a cicit és alszik is vissza. De minden éjjel ez megy és kimerítő. Nekem is dettó ezt csinálja a fiam,10 hónapos iszsz baba,aki ugyanilyen gyakran ébred. Szerintetek van összefüggés vagy véletlen és csak szimplán gyakrabban ébrednek ettől függetlenül?#ébredés #Igény szerint szoptatás
2020. szept. 20. 19:58
21/27 anonim válasza:
18! Ilyen legalapvetöbb dolgot mint a hátsimi a világ legtermészetesebb dolga, hogy kipróbálja a babájánál mindenki. Csakhogy nem mindenhol működik, és nem minden baba altatható vissza vele. Sem ringatással sem dudolással stb stb , neked ilyen volt a babád volt örülj neki, ne itélkezz.
22/27 anonim válasza:
Nem ítélkezem, félreértettél. Elhiszem, hogy néhány babánál csak ez jön be, amikor kicsi. De hozzászokik, akkor persze, hogy ezt fogja igényelni akár 8-10 hónaposan is. Ennyi.
Amúgy az én babám sem nyugodott meg azonnal hátsimire. Voltak húzósabb éjszakák amikor csecsemő volt, de tudatosan nem adtam neki cumizni cicit. Aztán megtanult másképp megnyugodni, most meg már elég a hátsimi. De mindenki úgy, ahogy neki kényelmes.
23/27 anonim válasza:
Hát az enyémet aztán simogathattam, meg ringathattam akármeddig, akkor is csak a cici volt a jó pár hetesen. Az első fél évben minden nyekkenésre cicit kapott. Cumija nem volt, így amíg nem tudta szopni az ujját, a cumizást is cicin élte ki. És ezt kapd ki: Nem lett cici függő, meg tud nyugodni mástól is, el tud aludni másképp is. Kiegyensúlyozott és boldog baba és nagyon jó alvó. És meggyőződésem, hogy attól lett ilyen kiegyensúlyozott és boldog baba, mert mindig megkapta, amit kért már kicsi korában is. Nem hagytam üvölteni az ágyában a hátát simogatva, mondván, hogy így is meg kell nyugodnia, mert hát különben majd rászokik a cicire
24/27 anonim válasza:
23 és akkor ezzel most bizonyítasz? Neked bejött másnak meg nem, vagy más. Senki nem mondta, hogy nincs happy end story. De van ami nem ilyen idilli, mint a tied. Ezt kapd ki. Kar ezen vitázni.
25/27 anonim válasza:
Te vontad le a következtetést, hogy mi az eredménye annak, ha minden nyekkre a gyerek szájába van tömve a cici. Ezt volt célom cáfolni. Minden nyekkre a szájában volt a cici, mégis jó alvó a gyerek.
26/27 anonim válasza:
Nana! A logikai következtetés nem az volt, hogy akinek mindig cici van a szájában az rossz alvó lesz, hanem akiket ÉN ismerek és akikről itt is kérdéseket tettek fel, hogy 33x ébred éjjel azok 99%-ban iszsz babák.
27/27 anonim válasza:
Iszsz 13 hetes kisfiam 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Abszolút megfigyelhető, hogy az esti szopás hosszabb, mint a napközbeniek, tudja, hogy onnantól min. 10 óra, míg legközelebb eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!