Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az iszsz babák gyakrabban...

Az iszsz babák gyakrabban ébrednek az éjjel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok babás ismerősöm van és azt vettem észre /de lehet nincs igazam/,hogy az igény szerint szoptatott babák ébrednek akár 7-8alkalommal az éjjel még 10-11 hónaposan is. Azt mondják az ismerős anyukák,hogy sokszor nem is eszik csak bekapja a cicit és alszik is vissza. De minden éjjel ez megy és kimerítő. Nekem is dettó ezt csinálja a fiam,10 hónapos iszsz baba,aki ugyanilyen gyakran ébred. Szerintetek van összefüggés vagy véletlen és csak szimplán gyakrabban ébrednek ettől függetlenül?

#ébredés #Igény szerint szoptatás
2020. szept. 20. 19:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
Nekem még csak 5 hetes a fiam, 3-4 alkalommal kel de eszik is mindig. Az anyatej gyorsabban emésztődik.
2020. szept. 20. 20:02
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az elejétől fogva jó alvó volt. Már 1-2 hetesen aludt 3-4 órát éjjel egyhuzamban. 3 hónaposan már csak 2x kelt. 8 hónapos kora körül átállt az 1 kelésre. Most 14 hónapos és még mindig 1x kel, de már vannak átaludt éjszakák is. Iszsz volt az első pillanattól. 6 hós koráig kizárólag anyatejes.
2020. szept. 20. 20:09
 3/27 anonim ***** válasza:
60%
Hat.. Enyem 9.honapos, napkozben szepen eszik már korának megfeleloen mindent, jol lakik. Ejjel megos ebred nagyon sokszor.. Van hogy elég egy simogatas, odabujas de van hogy rácuppan a cicire. Amugy nincs raszokva, csak etetés céljából van mellen, de nem tudom van e osszefugges.
2020. szept. 20. 20:09
 4/27 anonim ***** válasza:
71%
Én ezt nem tudom megerősíteni. Nekem most 3 éves már a kislányom, iszsz baba volt elejétől fogva. 4 hónapos koráig cicin lógott folyamatosan de nekünk ez leginkább a nappalokat érintette éjjel 2-3 szor kelt max utána is csak kétszer. 8 hónapos korától alussza át az éjszakákat és 16 hónaposan választotta el magát végleg. Ha nem cimizik egy baba de iszsz, több mint valószínű hogy ő a cicit használja cuminak.
2020. szept. 20. 20:10
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
12 hós a fiam. Iszsz. Már mikor hazajöttünk a kórházból is csak 2-3 szor kelt és evett is. Most is még kel 2szer. Ha jön a foga, vagy valami baja van csak akkor kel többször. És eszik mindig. Félálomban de eszik.
2020. szept. 20. 20:13
 6/27 anonim ***** válasza:
66%

3,5 hónapos a lányom. Este elalszik cicin, legközelebb hajnalban kelne akkor is a kaka miatt. Én veszem magamhoz enni, mert utálok fejni ha meg nem eszik éjjel begyullad a mellem. Így egyszer olyan 1-2 óra közt van egy gyors 10 perces evés majd hajnalban mikor a kaka/puki felkelti.

Na a fiam aki tápszeres volt akár 100x is ébredt éjjel. Az éjjel 1 órási tápszerről 2 évesen a hajnaliról 2,5 évesen szokott le. Neki a cumi volt a cicipótlék. A lányom nem cumizik, nem fogad el semmi ilyesmit, így ha abba a korba lép majd (ha lesz ilyen korszak nála) hogy ellenőrizni akarja hogy meg vagyok e még, akkor tuti kelni fog ő is 10x egy éjjel csak azért hogy cuppantson egyet és kész. Neki egyébként a délutáni hosszú alvásnál van hogy az első 2 órában fél-1 óránként megébred és akkor csak annyira kell a cici míg visszaszenderül.

2020. szept. 20. 20:17
 7/27 anonim ***** válasza:
61%
3 igény szerint szoptatott gyerekem van, mindegyikük átaludta az éjszakát 6 hetes korától.
2020. szept. 20. 20:17
 8/27 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is gyakran kelt ameddig iszsz volt, ahogy tápszeres pótlást kapott már az első este 12 órát aludt és ez onnantól így is maradt.
2020. szept. 20. 20:18
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Iszsz 7 hónapos babám van, max 2szer kel enni már régóta, de inkább csak egyszer hajnali ötkor, utána még visszaalszik. Eszik gyorsan 10 percig, pelenkát cserélek és alszik tovább. Újszülöttként is max 3x kelt, de akkor még cumizott rajtam. Amióta megtalálta az ujját, nem kellek neki cumizni. Két foga már van kint, most a felsők jönnek (már látszik), szerencsére ez egyáltalán nem zavarja az alvásban, pedig nappal eléggé tud neki fájni.
2020. szept. 20. 20:37
 10/27 anonim ***** válasza:
76%
Ki a frasz pontoz le mindenkit ennyire? Szerintem minden válasz hasznos volt..unatkozik valaki?
2020. szept. 20. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!