Az iszsz babák gyakrabban ébrednek az éjjel?
14 hónapos kislányom iszsz.
6-10 hós kora között 10-13 alkalommal ébredt éjjel. Ez mostmár szerencsére lecsökkent 3-6 alkalomra, de így is várom már, hogy átaludjunk egy éjszakát.
Cumit soha nem fogadta el.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Kérem aki lepontozni jött ide,menjen tovább mert valóban minden válasz hasznos.
Azt a következtetést vontam le,hogy nincs összefüggés a gyakori ébredés és az iszsz szoptatás között. Egyszerűen csak ilyen a fiam. A védőnő mindig a fogzást,a mozgásfejlődést,a frontokat okolja,de nálunk a 8 ébredés rendszeres. És arra gondoltam,hogy talán ettől,mert az ismerőseim is panaszkodnak és ők is iszsz babák. De akkor nem valószínű csak magamban keresem sokszor a hibát. Mit csinálok rosszul,hogy ilyen sokszor ébred a fiam címszóval?😀 Én csak a legjobbat akarom neki és sokszor keresem az okokat és magamban a hibát.
13
Első baba? Én is mindenen parázok,nyugi. :)
2 évig szoptattam igény szerint. A lányom nappal sokáig 2 óránként szopott. Éjjel kb 3x ébredt.
De az éjszakát csak 4 éves korától aludja át.
18
Az a baj,hogy az enyémnek nem elég a hátsimi. Próbáltam már sokáig simizni,beszélni hozzá, cumit is, de a nyekergésből ordítás lett és csak a cici volt jó végül. De ő tényleg eszik éjjel minden alkalommal,sokáig rajtam van és hallom,hogy nyeli és szívja is rendesen. Bár ő nem kel 10x,max 3x. Átlag 5 órát sikerül aludni mellette,az nekem elég. 5 hetes,remélem ahogy nő,úgy kell majd kevesebb alkalom. Meg beleesett a kólikába is szegény,most is fél 4-től 5ig fent volt, a cici sem volt jó,csak sírt keservesen,látszott,hogy kínlódik. Bízom benne,hogy tényleg 3 hónapos koráig tart,ahogy azt írják/mondják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!