Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől kezdett hirtelen egy...

Khniki kérdése:

Mitől kezdett hirtelen egy órával előbb kelni a kisfiam?

Figyelt kérdés
11,5 hónaposan egyszer csak elkezdett az addigi 6:15 és 7:00 közötti ébredés helyett egy órával hamarabb kelni. Mindent próbáltam már: alvás előtt tápszert adni, ébredéskor azonnal tápszert adni, este később fektetni, semmi sem változtat ezen, nem alszik tovább. Ezen kívül többször előfordul, hogy korábban hajnalban még egyszer felébred, sírva áll az ágyában, át kell mennem hozzá, hogy visszaaltassam. Másnál is volt ilyen 1 éves kor környékén? 6 foga már kint van, azok nem zavarták az éjjeli alvásban.

2020. szept. 5. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Miért baj ez?

Te mindig ugyanakkor ébredsz?? Mert én nem.

2020. szept. 5. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 1x ébred a gyereked és 6ig alszik. Kerlek, mesélj még 🤣🤣🤣🤣🤣
2020. szept. 5. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Örülj már ennek, az én másfél évesem jobb napokon 3x fel, rosszabb napokon 10x....
2020. szept. 5. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
kel fel*
2020. szept. 5. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam ennyi idősen még 8-10x ébredt. 15 hónaposan kezdett el rendesen aludni. Most megint 2x ébred 2 hete és 5kor már fel van. Ilyenkor bemászik hozzánk és alszik még 7ig.

Próbáltad magad mellé venni reggel? Lehet, hogy ott még aludna kicsit. Az is lehet, hogy szepázik. Majd visszaáll ez, csak türelmesnek kell lenni.

2020. szept. 5. 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, próbálkoztam azzal is, hogy átvittem az ágyunkba. De teljesen éber lesz, ott is csak ránk mászik, hempereg...
2020. szept. 5. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon változó ez. Nálunk most 2 éves kora körül állt be a 8 órai kelésre. Ha előbb kel magamhoz veszem az ágyba és visszaalszik. De ha megváltozik az alvási szokása,alkalmazódom hozzá. Nem tudsz mit tenni. Neki most így jó
2020. szept. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!