Pozitív teszt előtt kinek mikor kezdett fájni a melle, és milyen mértékben? Fokozatosan vagy hirtelen. Milyen tünet társult még mellé?
Nem fáj.
A hasam görcsölt, pont mint egyébként is menzesz előtt.
Első babámnál 1 hetes kimaradással kezdett feszülni a mellem és fokozatosan volt egyre rosszabb. 5 hetes voltam és hirtelen egy halom tünetem lett mellé (szagundor, étvágytalanság és álomkór) de addig semmi, csak nem jött meg.
Második babánál meg nemvárt előtt pár nappal nagyon enyhén elkezdett feszülni a mellem de itt már néha nekem PMS is volt a mellfeszülés. Más tünet szintén nem volt csak több napos kimaradással, kb ugyanazok, mint első babámnál.
Nekem peteérés környékén mindig szokott fájni. Ez a teszt előtt is így volt , viszont valamivel érzékenyebb volt mint máskor. Aztán ahogy megkellett volna jönnie Nemhogy egyhült a feszülés hanem erősebb lett. Ez megis maradt a második hónap végéig.
30 hkm
Szia, én Ir-es vagyok, nem mindig tökéletes a peteérésem, így a progeszteron szintem sem. Amikor nincs peteérésem, nem fáj a mellem csak nagyon minimálisan mensi előtti napokon. Ha van peteérésem akkor kb mensi előtt 5 nappal már eléggé fáj.
Kétszer estem teherbe, mindkétszer a nem várt nap előtt kb. 8-9 nappal már elégg fájt a mellem.
Tehát nálam a mellfájdalom a progeszteron szintjével függ össze. Így nyilván annak emelkedésével fokozatosan növekedett a fájdalom is, de erre fokozatosságra nem figyeltem.
DE, ez egy annyira szubjektív dolog, hogy kinek mire hogyan reagál a szervezete, hogy szerintem az a legjobb ha próbálod kiismerni a saját tested hónapról hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!