Az altatás,hogy hogyan alszik el a baba szoktatás kérdése vagy babafüggő?
Hát nem leszek népszerű, de én meg azt mondom, hogy inkább szoktatás kérdése. 2 gyerekünk van, mindegyiküknél ragaszkodtam hozzá, hogy a kiságyban aludjanak. Ott nem kell félni, hogy leesik, ráfekszünk, van légzésfigyelő, stb. Mindkettőt arra szoktattam már az első naptól, hogy bármi van, az alvás a kiságyban történik. Nem ölben, nem kézben, nem mellen. Soha nem volt semmi gond, pedig teljesen más a 2 gyerek (és nem, soha nem lettek sírni hagyva, mielőtt valakinek megfordulna a fejében).
Egy baba sem úgy születik meg, hogy gyárilag arra van "programozva", hogy ő csak ölben, kézben, mellen, ringatva, babakocsiban, autóshordozóban, stb. tud elaludni. Azt fogja megszokni és normálisnak érezni, amire szoktatod.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Okosabb nem lettem mert megoszlanak a vélemènyek😀!
Még pocakban van a babám,de hamarosan megszületik,ezért is érdekel nagyon az altatás téma. Én is azt szeretném ha a kiságyában aludna egyelőre velünk egy szobában. Mindent próbálok majd megtenni,hogy oda szokjon,de én is attól tartok hogy elaltatom ringatva vagy mellen aztán nem lehet majd áttenni és kezdhetem előröl mert felébred. De ezeket csak így elképzelem,aztán majd úgyis kiderül. Sok válasz le lett pontozva,én mindenkinek zöldet adtam,mindenkié hasznos volt,köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!