Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idős korától állt át a...

Mennyi idős korától állt át a babátok két alvásról egyre?

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 12:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezt hogy érted?

A kisbabáknak szükségük van az alvásra. Az idegrendszerük fejlődése miatt is.

Az én kicsim kezdetektől az esti 10 órás szopás után reggel 6-ig aludt.

Amikor nyolc hónapos volt, napközben délelőtt is előfordult, hogy egy órácskát aludt. A délutáni alvás ovis korában végig szükséges volt.

Sőt, még első osztályban is, amikor is úgynevezett "napközi otthonos jellegű" oktatási rendben tanultak.

Ne siettess semmit. Hagyd, hogy a saját szükségletei szerint aludjon.

2020. júl. 30. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
1 évesen kb.
2020. júl. 30. 12:48
 3/17 A kérdező kommentje:

Kedves első! Úgy értem,hogy nappal már csak egyszer alszik és nem kétszer.

Köszi második. Enyém is 1 éves. És tegnap is csak egyszer aludt. Úgy látom ma is csak egyszer fog. Nem korai akkor.

2020. júl. 30. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
1 éves kora után.
2020. júl. 30. 13:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is korainak gondoltam, de erőltetni nem akartam, ha jól emlékszem néha visszaállt a két alvásra pár hónapig, azzal csak az volt a gond, ha hatkor ismét kidőlt és nyolckor meg fürdés alvás van nálunk.
2020. júl. 30. 13:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
15 hónaposan
2020. júl. 30. 13:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más, alvás téren is. Nagylányom nagy alvó, ő másfél évesen hagyta el a délelőtti szundit. Kisebb lányom már 5 hónaposan se volt hajlandó a napközbeni egy alvásnál többre. Majdnem egy hónapig próbáltam "ráerőszakolni" az alvást délelőtt, mindenféle praktikát bevetettem, de egyszerűen nem volt hajlandó aludni, csak kínlódás volt mindkettőnknek. Amikor felhagytam a próbálkozással, teljesen nyugi volt egész nap. Kérdező, szerintem nem korai 1 évesen elhagyni 1 alvást, azt tanácsolnám, hogy ne is nagyon erőltesd neki, ha nem nyűgös és nem látod rajta, hogy álmos lenne, akkor neki ez így rendben van.
2020. júl. 30. 13:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen úgy látom,hogy elég neki,nem nyűgös. Csak ha én rá akarom erőltetni. Ahogy te is írtad. Beviszem a szobába,lehúzom a redőnyt és ő már tudja mit akarok😂 és jön a hiszti. Tegnap ráhagytam. Csak egyszer aludt másfél órát,semmi baja nem volt. Köszi a válaszokat!
2020. júl. 30. 13:32
 9/17 anonim ***** válasza:
11 hónaposan és kb 1 hónap volt míg teljesen átállt
2020. júl. 30. 13:32
 10/17 anonim ***** válasza:
1.5 evesen
2020. júl. 30. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!