Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egészen biztos az az állítás,...

Egészen biztos az az állítás, hogy "ha álmos, úgyis elalszik"? Ha igen, már a születéstől így kellene működnie?

Figyelt kérdés
Olyan sokan mondják ezt, de nekem 2 gyerekem van és valahogy nem ezt tapasztaltam. Legalább fél évig ment a harc az alvással. (Jól lakottan, megbüfizve, megkakilva, tiszta pelussal, kellemes hőérzettel, félálomba tettem le őket mindig és az esetek 90%-ában sírás/üvöltés lett a vége.)
2020. júl. 16. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem sírt. Akkor nem hagytam volna ott. De aztán sajnos kinőtte... :D
2020. júl. 16. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én 8 éves fiam a mai napig ilyen. Babaként sem kellett sosem altatni, beraktuk a kisàgyba ès elaludt magàtól, sosem sírt. Most is egy kis beszélgetès utàn kijövünk tőle, ő még nézegeti kicsit a könyveit ès elalszik. 8 hèt múlva jön a kishuga, nem hiszem hogy még egyszer ilyen szerencsénk lehet.
2020. júl. 16. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem azokat, akiknél ez így van... Az enyém 1 éves, de kb egy kezemen meg tudom számolni, hányszor aludt el szépen, magától csak azért, mert fáradt volt.

A kiságyban 2x, meg egyszer ebéd közben az etetőszékben. És ennyi. Minden más alkalommal altatni kell a mai napig.

2020. júl. 16. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előbb-utóbb elalszik, vagy te hogy képzeled azt hogy nem? Nem is értem, az ember nem bírja ki alvás nèlkül. A kérdés csak az hogy mennyire vagy rákényszerítve hogy hagyd, és ne altasd. Lehet hogy sokáig sír. De ha miközben altatnád a másik kezd rá folyton a hangos sírásra akkor ugyanúgy nehezen alszik el. A fiam volt hogy a bevásárlókocsiban ülve aludt el, ki kellett vennem mert rogyott össze. Azt hittem még kibírja hazáig, hát nem..
2020. júl. 16. 19:42
 15/15 Bogus20 ***** válasza:
100%
Ez nálunk sem igaz.. "Ha álmos, akkor nyűgös" találóbb..
2020. júl. 16. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!