Mennyire igaz az az állítás, hogy szülés után könnyebb teherbe esni?
Részvétem. Hasonló történt velem is, átérzem a fájdalmad. Csak nekem a 8. hónapban született halva a kisbabám. utánna 3 hónapot vártunk és a 2. hónapban sikerült terhes lennem. Mostmár itt van mellettem és 6 hónapos.
Ami fontos, hogy ha nem is sikerül még egy darabig neked akkor se borulj ki(tudom könnyű mondani) mert biztos fog neked küldeni a kisangyalkád egy kistesót ha itt lesz az ideje.
Nem hallottam még, de szerintem ennek is maximum annyi a valóságalapja, mint, hogy ha nem hányod végig a terhesség elejét, akkor nem marad meg a gyerek.
Konkrétan nálunk a gyerek a második próbálkozós hónapban fogant. Születése után vártunk egy évet, mire újra próbálkoztunk, nos ennek már 4 éve, még mindig csak egy gyerekünk van.
Igen, konnyebben. (Nogyogyaszoktol tudom). Mivel a tested meg tele van hormonokkal (azok nem urulnek ki rogton), es "emlekszik mit kell tennie" (igy magyaraztak civil nyelven), hamarabb lehetseges megtermekenyules es megtapadas.
Sok sikert mihamarabb es sok erot! Meglatod hamar sikerul majd! (Pelda: baratnom 9. honpban szult halva szuletett babat, kiiras utan 2 nappal...utana nagyon nagyon hamar jott a kovetkezo, mar masfel eves csodas nagylany :))
Sajnalom, ami veletek tortent.
Nekunk ket gyermekunk van es osszesen 6-szor voltam terhes, volt 4 vetelesem is.
Mindegyik alkaommal konnyen teherbe estem, otszor az elso, vagy masodik ciklusban, amikor nem vedekeztunk, a leghosszabb varakozasi ido 4 ciklus volt. Pedig volt, hogy evek teltek el kozottuk.
Szoval sajnos ennyi terhesseg utan en magunkon azt tapasztaltam, hogy sokat nem kell varnunk egy terhessegre. Persze sok mulik a szerencsen, idozitesen is, de igazabol en ugy is estem teherbe, hogy alig voltunk egyutt az egesz ciklus alatt, ovu kornyeken egyszer, nem is fogyeltem, hogy mikor van peteeresem, csak mar nem jott meg a mensim.
Szoval van esely ra, hogy nalatok is hamar fog menni, ha eloszor sem vartatok sokat, de persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan igy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!