Van egy 3hetes kislányom.Mindenkitől azt hallom hogy eszik és alszik.Na nálunk nem ez van.Napközben egyszer van egy 3órás alvása...az sem nyugidtan mert meg-megébred.Amúgy 10-20-30perceket alszik.Igény szerint szoptatok.Cicin alszik el.Non-stop cici van jelenleg.😀
Elég ennyi alvás egy ekkora babának?Éjjel olyan éjfél elött alszik el úgy hogy nem ébred utána es reggelig 2x-3x kel.Peluscsere cici és visszaalszik.
Ugyanez volt nálunk is. Ne aggódj, ez teljesen normális viselkedés egy babától. Nekünk az első 3 hónap így telt, utána kezdett jobban aludni nappal. Meg kb 5 hetesen elkezdtem hordozni, az sokat javított a dolgon, a kendőben sokkal többet aludt. Letenni kb nem lehetett 3 hónapig :D
2020. máj. 31. 16:23
2/9 A kérdező kommentje:
Uhhh...ez így elég meredek😀
A nagyobbik álom baba volt😊Ezért furcsa ez így most nekem.
2020. máj. 31. 17:02
3/9 anonim válasza:
Minden baba más :) Terhesen én is mindig csak eszik-alszik babákról hallottam, és ilyeneket ismertem :D
2020. máj. 31. 17:26
4/9 anonim válasza:
Nálunk is így volt, ha aludt is csak rajtan, amint letettem 2 perc és fent volt. Kb 3 hónapos kora körül aludt már ágyban is, de akkor is csak 40-50 percet... Mondjuk ez most se változott, hogy 1,5 éves és csak egyet alszik délután 😂
2020. máj. 31. 17:28
5/9 anonim válasza:
Az enyém sem alszik nappal csak ritkán 30 percnél többet. Ezt általában 4x. Cserébe az ejjelt 2 hónapos kora óta átalussza. Szóval lehet a te babád is rááll az ejjeli alvásra szépen. Nekem előtte is éjjel csak úgy volt hogy megetettem és aludt is tovább. Szoval szerencsére valahogy így született 😀
2020. máj. 31. 18:46
6/9 anonim válasza:
Nálunk így van. 4hetes. Első héten szenvedtünk, mert nem tudtuk felébreszteni. Most meg alig tudjuk elaltatni, megnyugtatni. Csak a cici, csak az kell neki. Éjfél körül elalszik, de mivel hasfájós, képes 5perc után felkelni és visítani, rajtam nyugszik meg, egész nap ez megy. Alszik kicsit, megint fent van. Ritkán alszik 2-3 órát.
2020. máj. 31. 19:02
7/9 A kérdező kommentje:
Tehát nem vagyunk egyedül...jólvan😀
9évesemmel tanulni kell...most többet is hogy itthon tanulnak.Vele le kell ülni.De így borzasztó nehéz.Plusz a háztartás.Ha így alszik éjjel az jó lenne.Arra egy szavam sincs.Mivel szórakoztatjátok a fent lévő időben?
2020. máj. 31. 20:46
8/9 anonim válasza:
Hat az enyém már nagyobb. Mesét olvasok neki. Mondókázom. De ő nagyon elvan egyedül is. Kicsinek nézelődött most épp a zoknija levétele a legizgibb játék. Meg csak beszélek hozzá minden félét. Elmondom neki épp mit csinálok. Ilyenek.
2020. máj. 31. 21:04
9/9 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül az enyém már 4 hónapos lesz 1 hét múlva de még mindig nem alszik egesznap csak 5 vagy 10 percet és még mindig nem aludja át az egész éjszakát mert 4x kell fel5ig fél 5 kor meg kell és csak este alszik vissza olyan fel9 felé! 3 hetesen sírás nélkül képes volt 12 órát is fent maradni egyhuzamban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!