Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3hetesem miért nem alszik többet?

3hetesem miért nem alszik többet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 3hetes kislányom.Mindenkitől azt hallom hogy eszik és alszik.Na nálunk nem ez van.Napközben egyszer van egy 3órás alvása...az sem nyugidtan mert meg-megébred.Amúgy 10-20-30perceket alszik.Igény szerint szoptatok.Cicin alszik el.Non-stop cici van jelenleg.😀

Elég ennyi alvás egy ekkora babának?Éjjel olyan éjfél elött alszik el úgy hogy nem ébred utána es reggelig 2x-3x kel.Peluscsere cici és visszaalszik.

De napközben nagyon keveset alszik.

Mennyit kellene nekik aludniuk?

2020. máj. 31. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nálunk is. Ne aggódj, ez teljesen normális viselkedés egy babától. Nekünk az első 3 hónap így telt, utána kezdett jobban aludni nappal. Meg kb 5 hetesen elkezdtem hordozni, az sokat javított a dolgon, a kendőben sokkal többet aludt. Letenni kb nem lehetett 3 hónapig :D
2020. máj. 31. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Uhhh...ez így elég meredek😀

A nagyobbik álom baba volt😊Ezért furcsa ez így most nekem.

2020. máj. 31. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden baba más :) Terhesen én is mindig csak eszik-alszik babákról hallottam, és ilyeneket ismertem :D
2020. máj. 31. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így volt, ha aludt is csak rajtan, amint letettem 2 perc és fent volt. Kb 3 hónapos kora körül aludt már ágyban is, de akkor is csak 40-50 percet... Mondjuk ez most se változott, hogy 1,5 éves és csak egyet alszik délután 😂
2020. máj. 31. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sem alszik nappal csak ritkán 30 percnél többet. Ezt általában 4x. Cserébe az ejjelt 2 hónapos kora óta átalussza. Szóval lehet a te babád is rááll az ejjeli alvásra szépen. Nekem előtte is éjjel csak úgy volt hogy megetettem és aludt is tovább. Szoval szerencsére valahogy így született 😀
2020. máj. 31. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így van. 4hetes. Első héten szenvedtünk, mert nem tudtuk felébreszteni. Most meg alig tudjuk elaltatni, megnyugtatni. Csak a cici, csak az kell neki. Éjfél körül elalszik, de mivel hasfájós, képes 5perc után felkelni és visítani, rajtam nyugszik meg, egész nap ez megy. Alszik kicsit, megint fent van. Ritkán alszik 2-3 órát.
2020. máj. 31. 19:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Tehát nem vagyunk egyedül...jólvan😀

9évesemmel tanulni kell...most többet is hogy itthon tanulnak.Vele le kell ülni.De így borzasztó nehéz.Plusz a háztartás.Ha így alszik éjjel az jó lenne.Arra egy szavam sincs.Mivel szórakoztatjátok a fent lévő időben?

2020. máj. 31. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat az enyém már nagyobb. Mesét olvasok neki. Mondókázom. De ő nagyon elvan egyedül is. Kicsinek nézelődött most épp a zoknija levétele a legizgibb játék. Meg csak beszélek hozzá minden félét. Elmondom neki épp mit csinálok. Ilyenek.
2020. máj. 31. 21:04
 9/9 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül az enyém már 4 hónapos lesz 1 hét múlva de még mindig nem alszik egesznap csak 5 vagy 10 percet és még mindig nem aludja át az egész éjszakát mert 4x kell fel5ig fél 5 kor meg kell és csak este alszik vissza olyan fel9 felé! 3 hetesen sírás nélkül képes volt 12 órát is fent maradni egyhuzamban!
2020. máj. 31. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!