3hetesen és pár naposan láthatta már a doki ultrahangon amit látnia kell?
Figyelt kérdés
Pozitiv lett a tesztem és a doki azt mondta 3 hetes és pár napos terhes lehetek2015. dec. 10. 06:53
1/4 anonim válasza:
Az kizárt.Ha pozitív a teszt,akkor már legalább 4 hetes vagy.A menstruációd késik már?
2/4 anonim válasza:
igen, láthatta. igaz, max egy kis felritkulást.
utólag visszaszámolva nekem (halvány pozitív teszttel) az első uh 3w4d-n volt.
3/4 anonim válasza:
én 4 hetesen(menses szerint, nekem 22 napos a ciklusom) voltam erős görccsel... akkor csak annyit látott hogy maaaajd ott lesz valami, felritkulást látott, s annyit mondott hogy még nagyon korai
4/4 anonim válasza:
Én is már bőven a 4. hétben voltam, mikor kimaradt a mensim. Kb a nemvárt előtti napon (mert már nagyon kíváncsi voltam :)) teszteltem olyan halványat, hogy a párom nem vett komolyan. Azt mondta bemesélem. :)
Az 5. héten voltam uh-n és akkor 3 mm-es petezsák volt, semmi más. Szóval szerintem is a 4. héten max felritkulást láthatnak.
Én így, hogy már tudom ezeket, a 8. hét előtt nem megyek a következővel dokihoz. Akkor már van szívhang és látszik, hogy van baba. Az jobb, mint egy kis karikát nézegetni, hogy lesz-e benne vajon valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!