Akinek a babája még 10 hónaposan is másfél óránként kelt éjjel, nálatok mikor javult a helyzet? Szuperanyuk soha nem ébredő babákkal és sírni hagyók kíméljenek.
Bátor vagy 😅 Én mindig kettőt szerettem volna, de ezt nem hiszem, hogy mégegyszer végig tudom csinálni.
Boldog babavárást!
Végülis 16 hónapos koráig volt anyatejes. Akkor elválasztottam a jobb éjszakák reményében és azóta szinte minden éjjelt átalszunk.
Az egész család életminősége javult ezzel 😅
Köszönöm, hogy megírtad.
És most miként vélekedsz a második babarol?
Mindenképp megvárjuk amíg a kislányom ovis lesz, mielőtt tesót tervezünk.
A második babával kezdetektől együtt aludnék, szerintem így sokkal könnyebb, mint mindig felkelni hozzá.
És most nem leszek népszerű, de rövidebb ideig szoptatnám. Legalábbis éjszaka.
Mondhatjuk! 😅
7 hónapos, órankent, két óránként ébred. Vannak jobb éjszakák és vannak szörnyűek, akkor a fél órankénti kelés is előfordul.
Nem az ébredéssel és a szoptatással van problémám. Csak sokszor nem is éhes, nem azert ébred, nem is kell a cici,valamint van hogy nehez visszaaltatni, csak forgolódik kinlodik.
4 hónapos koráig semmi gond nem volt, utána romlott el. Alvasborulas...
Várom a végét.😅
Kitartás 😊 nagyon együtt tudok érezni 😅 Szinte ugyanez volt nálunk is. Az én kislányomnál is 4 hónapos korában kezdődött.
Csak annyit tudok mondani, hogy hamarosan jobb lesz. Minden jót kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!