Akinek a babája még 10 hónaposan is másfél óránként kelt éjjel, nálatok mikor javult a helyzet? Szuperanyuk soha nem ébredő babákkal és sírni hagyók kíméljenek.
Amikor elkezdett járni
13 hónaposan
16 hónaposan jött a szepa
Csak 2 szer kelt cserébe nem
Aludt vissza 1,5 órát a 2.-nàl..
Ez 1 hónap volt..
Majd 2 hónap múlva visszatért, de ennek lelki oka volt / 36 hetes terhes voltam/
Megszületett a tesó attól a naptól átalussza az éjszakát , most 21 hónapos
Orvos azt mondja normális. Cici függő. Nappal és este is így altatom, idővel egyre nehezebb lett letenni is. Ha lenne második baba, nem így altatnám.
Köszönöm a válaszokat!
5.
Ez lehet normális.Főleg mert mozgásfejlődés és fogzás is belejátszhat, akárcsak az idegi érés.Mi hordtuk a gyereket minden fele.Kutya baja.Eddig tartott míg ,,beállt" az alvása.
8 voltam:)
Kitartás kérdező.Lesznek azért jobb napok,éjszakák is.Legalábbis nálunk is voltak 1 éves kora után.Nagyon fárasztó és kimerítő, aki nincs benne tartósan elképzelni se tudja mennyire leamortizálja az embert minden értelembe.De jobb lesz, gondolj erre mindig, ha épp nagyon fáradt vagy.
Jó tudni, hogy nem egyedi az esetünk. Valahogy engem körbe vesznek a max 6 hónaposan minden éjszakát átalvó babák,kisimult arcú, pihent anyukájukkal. Akkor továbbra is 7-kor fekszem le a gyerekkel és az életben maradásért játszom 😅
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!