Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy nyugodjak meg? Vagy hogy...

Hogy nyugodjak meg? Vagy hogy helyezzem át a kiságyba?

Figyelt kérdés
Két hetes kisbabám csak mellettem tud elaludni/cicin, ez engem nem zavar, csak az, hogy utána nem tudom áttenni a kiságyba, ahol ott van a légzésfigyelő. Kimennék enni, meg ilyenek, de így nem merem itthagyni a franciaágyon egyedül :( nincs semmi amiben megfulladhatna... éjjel is együtt alszunk, akkor érdekes, nem féltem... tegnap 4 órát aludtunk egy huzamban, ha nem mellettem van akkor kb semennyit nem tud. Akinek ilyen volt a babája, át tudta rakni ébredés nélkül az ágyba? Hogyan csináljam? Így enni sem fogok tudni kb. soha.
2020. márc. 8. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A pelenkára csíptethető légzéafigyelőt is zavarja más, így az együttalv@skor ez sem használható.

A mi 4 hós kisfiúnk is velünk alszik, babafészekben. Napközben ha elalszik benne, akkor azzal együtt teszem át a kiságyba, vele együtt is működik a lapos légzésfigyelő. Vagy a babakocsiba teszem, éa ott alszik, így tudok főzni, mosogatni, vasalni, enni, közben ha ébred, akkor lát/ball engem :)

2020. márc. 9. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
*bocsi, sok lett az elírás, remélem azért érthető 😅
2020. márc. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!