8 hónapos és szinte óránként kel, csak a cicin nyugszik meg. Valami bevált trükk?
Nem érzek magamban erőt a csitítgatásra, ringatásra, totál ki vagyok készülve. Szóval ezeken kívül más tipp? :)
Nem kap tápszert még amúgy. Nektek mi hozott fordulatot?
Azon vélemények érdekelnek, akik így jártak, ekkora babához kelniük kellett, majd sikerült ezt megoldani.
Az nem érdekel, akinek csodálatosan alszik a gyereke éjjel szoptatás mellett is.
Sajnos segíteni nem tudok, de tudd, hogy együtt érzek veled 😅 Detto ugyanez a helyzet. 8 hónapos. 1-1.5 óránként kel. 5 perc cici es alszik. Csakhogy nekem még + 10 perc mire vissza alszom. Zombi vagyok. Szerintem szeparációs szorongás, plusz jön a foga. Arra is gondoltam, hogy lassan több pépes ételt kellene neki adnom, hátha éhes (anyatejes, tízóraira es ebédre kap mást is)
Kitartás! Csak kinövik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!