Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 8 hónapos és szinte óránként...

8 hónapos és szinte óránként kel, csak a cicin nyugszik meg. Valami bevált trükk?

Figyelt kérdés

Nem érzek magamban erőt a csitítgatásra, ringatásra, totál ki vagyok készülve. Szóval ezeken kívül más tipp? :)

Nem kap tápszert még amúgy. Nektek mi hozott fordulatot?

Azon vélemények érdekelnek, akik így jártak, ekkora babához kelniük kellett, majd sikerült ezt megoldani.

Az nem érdekel, akinek csodálatosan alszik a gyereke éjjel szoptatás mellett is.

2020. febr. 26. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sajnos segíteni nem tudok, de tudd, hogy együtt érzek veled 😅 Detto ugyanez a helyzet. 8 hónapos. 1-1.5 óránként kel. 5 perc cici es alszik. Csakhogy nekem még + 10 perc mire vissza alszom. Zombi vagyok. Szerintem szeparációs szorongás, plusz jön a foga. Arra is gondoltam, hogy lassan több pépes ételt kellene neki adnom, hátha éhes (anyatejes, tízóraira es ebédre kap mást is)

Kitartás! Csak kinövik...

2020. febr. 28. 20:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Én is abban bízom :). Anno a fiamnál kb. ilyentájt adtam este tápszert, az hozott áttörést, de most elég sok tejem van, nem kell pótlás. Úgyhogy marad a felkelés, és a reggeli jól megérdemelt kávém :). Meg a délutáni kávé. Ha nem lenne kávé a világon, már meghaltam volna :).
2020. febr. 29. 20:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Az legnagyobb baj.h hiàba kèrsz tanàcsot,ezen mindenki tul esik.idő türelem.Majd kialakul.az h te nem.alszol.Istenem mind ígyvagyunk ezzel akinek babàja van😧nem vagy egyedül ezzel.
2020. márc. 7. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!