Van bevált trükk, hogy a baba ne köpje ki folyton a cumit éjszaka?
Muszáj leírnom, mert nem tudom megállni mosolygás nélkül, mert eszembejutott, hogy mit mondott az egyik barátnőm, mikor megállás nélkül sírt a babája: "inkább körbecelluxozom a fején a cumit, csak ne sírjon már". Persze ezt csak viccből mondta, nevetve :-)
Viccet félretéve, nekem is mindig kiköpte a kislányom a cumit és egy idő után megtanult nélküle aludni. Kíváncsi vagyok a többi válaszadóra, hogy kinek milyen módszer vált be erre az esetre.
Én is mindig sírtam, mikor kiesett a cumi a számból. Pár hónap éjszakázás után anyu úgy döntött, hogy nem adja vissza. Végigüvöltöttem egy fél éjszakát. Következő este már nem is kellett.
(nyilván ez már egy végső döntés, ha sehogy máshogy nem sikerül, de ha kell, akkor kell, mert egy ideges, fáradt, hisztis anyukára nemigazán van szüksége a gyereknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!