4 napos babank forditva el. Nappal alszik, ejjel fent van. Otlet?
Ez kamu kérdés vagy tényleg ide írogatsz, hogy mért sír a kórházból ma hazaért 4 napos baba, amikor azt se tudod mivel etesd....
Amúgy nálunk is full káosz volt, én is mellgyulladással mentem haza és csak tàpszer recept volt és pont az a tápszer nem volt a patikákban. Nem tudom az előzőis császár volt-e, ilyenlor gyakran nehezebben indul a tej.
A mellek meleg vizes zuhanyoztatása/borogatása szopi előtt volt nekem a neten olvasott szupertanács.
Meg ezek a babák azért egyszer csak ki lettek kapva az anyjukból, más a dinamika mint a szülésnél, nekem az első 16 órát amíg nem adták oda, végigsírta.
Csomó nehézség volt vele, letehetetlen, rossz alvó stb, de idővel megnyugszik szépen.
Nálunk is hasonló a sztori.
Kora délután és éjszaka is van egy 3 órás időszak amikor nem lehet elaltani. Ez inkább az éjszakai/hajnali órákban zavaró, akkor aludtunk volna és nem voltunk felkészülve arra hogy ilyenkor hosszabban ébren kelljen maradjunk.
Nem akartuk erőltetni hogy mindenáron aludjon és szerencsénk van, ha nem próbáljuk altatni, akkor nem is kezd el sírni, így jól elütjük az időt míg magától elálmosodik.
Nem tudtuk rávenni a cicizésre (szakemberrel sem), így az anyja feji magát, én pedig bármikor betudok segíteni az etetésbe.
Az említett hormonos dolog ilyen téren szívás, ugye nem akkor kezd el kapkodni az anyja ha éhes a gyerek, hanem néhány órával korábban lefeji hogy kész legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!