Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 4 napos babank forditva el....

4 napos babank forditva el. Nappal alszik, ejjel fent van. Otlet?

Figyelt kérdés
Most 2 ora,21 ota altatjuk. Életem,imadjuk de :) mar kivagyunk. A szomszedok is. Az ovis mindig jo alvo kislanyom legszivesebben a fold ala bujna kinjaban. Mit csinaljak hogy valtozzon? Nappal ebreszthetetlen,meg se mozdul, eszik alszik. Ejjel meg cirkusz van. :)
2020. jan. 1. 02:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ez kamu kérdés vagy tényleg ide írogatsz, hogy mért sír a kórházból ma hazaért 4 napos baba, amikor azt se tudod mivel etesd....

Amúgy nálunk is full káosz volt, én is mellgyulladással mentem haza és csak tàpszer recept volt és pont az a tápszer nem volt a patikákban. Nem tudom az előzőis császár volt-e, ilyenlor gyakran nehezebben indul a tej.

A mellek meleg vizes zuhanyoztatása/borogatása szopi előtt volt nekem a neten olvasott szupertanács.

Meg ezek a babák azért egyszer csak ki lettek kapva az anyjukból, más a dinamika mint a szülésnél, nekem az első 16 órát amíg nem adták oda, végigsírta.

Csomó nehézség volt vele, letehetetlen, rossz alvó stb, de idővel megnyugszik szépen.

2020. jan. 1. 16:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Koszonom,jol esett h kamu kerdesnek veled. 40 perc fejes utan lejott egy evokanalnyi..igy is eleg szar,se megszulmi,se szoptatni nem tudom. de koszonom a valaszt. Meg az intenziven is lebasztak,h mindenki milyen ugyes,en nem tudtam egyedul felkelni 6 ora utan.
2020. jan. 1. 17:32
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Mothermilk, Laktoherb, sok szoptatás
2020. jan. 1. 17:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Laktoherbtol csalankiuteses vagyok,szoptatni nem tudok,mert a szajaba se veszi az uveg utan. Pont ez a baj. Korhazban sem sikerult,nem ertem. Uvolt tole mint a sakal.mindegy. nem is ertem minek irtam ide ki.
2020. jan. 1. 18:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodj meg. Egyelőre próbálj fejni, nyugodjon meg a baba is! Ha mellre teszed, próbálj fentről egy kis tápszert vagy tejet odacsorgatni, hogy úgy érezze, jön vmi. Holnap hívj házhoz szoptatási tanácsadót. La Leche Liga, Hordozóház pl
2020. jan. 1. 18:40
 16/21 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló a sztori.

Kora délután és éjszaka is van egy 3 órás időszak amikor nem lehet elaltani. Ez inkább az éjszakai/hajnali órákban zavaró, akkor aludtunk volna és nem voltunk felkészülve arra hogy ilyenkor hosszabban ébren kelljen maradjunk.

Nem akartuk erőltetni hogy mindenáron aludjon és szerencsénk van, ha nem próbáljuk altatni, akkor nem is kezd el sírni, így jól elütjük az időt míg magától elálmosodik.

Nem tudtuk rávenni a cicizésre (szakemberrel sem), így az anyja feji magát, én pedig bármikor betudok segíteni az etetésbe.

Az említett hormonos dolog ilyen téren szívás, ugye nem akkor kezd el kapkodni az anyja ha éhes a gyerek, hanem néhány órával korábban lefeji hogy kész legyen...

2020. jan. 1. 23:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem akarok okoskodni,de azt mondom,elsősorban te nyugodj meg! Hidd el,menni fog a szoptatás is. Megtalálod a megfelelő technikát. Nekem pl a kórházban abszolút nem fogadta el az egyik mellem. Amint elkezdtem bimbóvédőt használni,rögtön rácuppant. Nem ördögtől való,próbáld ki szerintem! Remélem,menni fog! És tedd mellre,ahányszor csak tudod!
2020. jan. 2. 06:43
 18/21 A kérdező kommentje:
10bol egyszer sikerul bevennie,kb 5-7 perc utan kikopi,fejtem kemeny 5 ml jott le. De abban is lehet immunanyag..probalkozom. de tisztara ki van borulva tole altalaban..razza a fejet,csapkod,tepi,cincalja. Nehez.
2020. jan. 2. 13:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy túl duzzadt a mell? Próbáltad a borogatást illetve másféle mellszívót?
2020. jan. 2. 14:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
És gázul hangzik, de egy barátnőmhöz egy öreg fejőbácsit hívtak (egy belvárosi értelmiségi orvoscsalád amúgy), aki kimaszírozta az eltömòdött járatokból a tejet. Azt mondta fájt, de megoldotta a problèmát.
2020. jan. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!