Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 4 napos babank forditva el....

4 napos babank forditva el. Nappal alszik, ejjel fent van. Otlet?

Figyelt kérdés
Most 2 ora,21 ota altatjuk. Életem,imadjuk de :) mar kivagyunk. A szomszedok is. Az ovis mindig jo alvo kislanyom legszivesebben a fold ala bujna kinjaban. Mit csinaljak hogy valtozzon? Nappal ebreszthetetlen,meg se mozdul, eszik alszik. Ejjel meg cirkusz van. :)
2020. jan. 1. 02:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
4 napos babánál még ne várj csodákat. Még akkor sem,ha a nagyobbik jó alvó volt. Majd alakul. Az en fiam is ilyen volt,pár hét alatt rendeződött.
2020. jan. 1. 05:56
 2/21 anonim ***** válasza:
58%

"Már kivagyunk"- 4 napról beszélünk, hahó!

Türelem, kitartás!

2020. jan. 1. 08:19
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Vsz pár hét alatt hozzászokik az èlet ritmusához. Vagy ő ilyen nehezebb fajta lesz.
2020. jan. 1. 08:30
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
9 hónapig hótsötétben volt. Nem úgy született, hogy tudja, mikor kell aludni.
2020. jan. 1. 08:55
 5/21 A kérdező kommentje:
Rendben varunk,azert vagyok ki,mert en mar 5 napja nem alszok,csak napi harom orat,de itthon fogok tudni nappal is. Rendben. Turelmes leszek,biztos kell ido neki. Koszi a valaszokat. Azt hittem ez valami nagy furcsasag,de ugy tunik mas baba is igy mukodik az elejen.
2020. jan. 1. 09:16
 6/21 anonim ***** válasza:
65%

Hát én kb fél évig napi 3 órát aludtam... És egyszerre 3 óránál többet nem aludtam 1 éve.

Ilyen egy baba... az előző volt az álombaba 😊 gondkodjatok hordozásban is, mert lehet h többemberes baba lesz bár 4 nap után ezt nem tudni.

2020. jan. 1. 10:16
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Megvárod, míg elmúlik.

Nekünk 3 hónapos korában volt ilyen a kisfiunk, 1 hónap múlva lett túl rajta. Semmit nem tudtunk ellene tenni.

2020. jan. 1. 10:25
 8/21 A kérdező kommentje:
Hat ha egy honapig eltart,jo lesz ha brendezkedek a nappali alvasra....
2020. jan. 1. 12:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatod? Elvileg az segít neki hetek alatt, a Te hormontermelésed.

Másrészt még a fényekkel tudsz segíteni neki. Reggel mindent kihúz, süssön be a nap, este fokozatos sötétítés. Ha már tudod kivinni, az is segít fokozatosan.

Később lehet sakkozni és ébreszteni őket ha tényleg megborulnak, de most még inkább az "akkor aludj amikor a gyerek" elvet kövesd.

Próbáljátok testen altatni hitetektől függően (kendő v ringatás v sétálás v szopi/cumisüveg).

Nem biztos hogy ő is könnyű baba lesz.

Fent írtam, az én lányom szombaton lesz 1 éves és nagyon max 3 óránkènt de lehet óránkènt is. Még mindig nem alszik el letéve.

Szóval egy átlav v többemberes babánál hosszú menetre kell készülni...

2020. jan. 1. 13:15
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtam szoptatni, Ma van az 5. Nap csaszar utan,unnepnap,szaladgalunk fejogep utan mert bedurrant a mellem es persze hogy nem fogadja el. Etetni se tudom :(
2020. jan. 1. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!