4 napos babank forditva el. Nappal alszik, ejjel fent van. Otlet?
"Már kivagyunk"- 4 napról beszélünk, hahó!
Türelem, kitartás!
Hát én kb fél évig napi 3 órát aludtam... És egyszerre 3 óránál többet nem aludtam 1 éve.
Ilyen egy baba... az előző volt az álombaba 😊 gondkodjatok hordozásban is, mert lehet h többemberes baba lesz bár 4 nap után ezt nem tudni.
Megvárod, míg elmúlik.
Nekünk 3 hónapos korában volt ilyen a kisfiunk, 1 hónap múlva lett túl rajta. Semmit nem tudtunk ellene tenni.
Szoptatod? Elvileg az segít neki hetek alatt, a Te hormontermelésed.
Másrészt még a fényekkel tudsz segíteni neki. Reggel mindent kihúz, süssön be a nap, este fokozatos sötétítés. Ha már tudod kivinni, az is segít fokozatosan.
Később lehet sakkozni és ébreszteni őket ha tényleg megborulnak, de most még inkább az "akkor aludj amikor a gyerek" elvet kövesd.
Próbáljátok testen altatni hitetektől függően (kendő v ringatás v sétálás v szopi/cumisüveg).
Nem biztos hogy ő is könnyű baba lesz.
Fent írtam, az én lányom szombaton lesz 1 éves és nagyon max 3 óránkènt de lehet óránkènt is. Még mindig nem alszik el letéve.
Szóval egy átlav v többemberes babánál hosszú menetre kell készülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!