Aki a Suttogó könyv szerint altatta babáját mikortól kezdte el alkalmazni a módszert? Már pár napos/hetes kortól?
A tejfenntartáshoz eleinte, főleg az első 3 hónapban nagyon kell az éjszakai szoptatás. Gondolj bele, nappal 2-3 óránként szoptatsz, éjjel meg kihagysz mondjuk 8 órát. Hogy alkalmazkodjon ehhez a tejtermelés?
En nem is bírtam volna éjjeli szoptatás nélkül. Volt olyan, hogy hamarabb felébredtem a feszülő mellem miatt, mint a baba, és vártam, ébredjen már, úgy fájt a mellem.
Egyébként az alvástréning csecsemőkkel kegyetlenség. Szüksége van rád, és olyan gyorsan meg fog nőni!
Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat.
Második baba van ùton. Az elsôvel 2 èven àt nem aludtunk, most 3 évesen is minden éjszaka kelt 1x-2x.
Most szeretném másképp csinálni, mert teljesen kimerültünk. Ezért olvasom a könyvet...
#2 vagyok
Szerintem ezt nem lehet jól vagy rosszul csinálni. Az egyik baba jó alvó, a másik nem. Tapasztalataim szerint ez nem a szülőkön, vagy az altatási szokásokon múlik.
A rossz alvóval szenvedhetsz, bármit kipróbálhatsz, akkor sem fog jól aludni. A jó alvó alszik zajban, fényben, stb.
Ha ilyen egyszerű lenne, ha lenne valóban működő alvástréning, nem lennének kialvatlan anyák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!