Hogyan lehet önálló elalvásra szoktatni egy babát, aki csak cicin tud elaludni?
Megkérdezhetem, hogy miért baj, ha cicin alszik el? Lehet, hogy én vagyok naiv, de nem értem.
Én mindig úgy örültem, hogy mire megszoptattam, el is aludt. Csak letettem az ágyba, és aludt is. A legegyszerűbb a világon.
Teljesen aterzem a helyzeted. Az én lányom 11 hónapos. Elalszik mellen, de nem tudom letenni sem. A kiságyában 10 perc alatt felébreszti magát kalimpálással. Csak úgy tud aludni hogy mellette alszom én is, és amikor megebred akkor pár percig szopizhat. Így visszaalszik. Sehogy máshogy.
Ma kezdtük az alvás tréninget. Két órán keresztül üvöltött. Mindent probaltunk közben. Ringatas, simi, hordozás, éneklés, mese, cumi, minden. Semmi nem vált be. Két óra után feladtam.
Bár nem tudok megoldással szolgálni, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül.
Az ilyen spéci babáknak nem számít a fehér zaj, félhomály, esti rutin stb. Azon babák akiknek ez beválik, szerencsés szülei vannak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!