Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes önálló elalvásra...

Érdemes önálló elalvásra szoktatni a babát?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, mert nyilván igen, de olyanokra gondolok, hogy most 8 hósan, ha elkezdem megtanítani az eddig cicin elalvó babámat, akinek még nincs egy foga sem...szóval szenvedünk mondjuk 2 hétig, aztán tegyük fel elalszik maga, erre hamarosan elkezd jönni a foga, ami majd felborít mindent és újra cicin fog elaludni? Igazából tanácstalan vagyok, nem tudom mi lenne a jobb. Nekem nyilván az, ha a egyedül elaludna, de gondolom ettől nem csak az a két hét átszoktatás választ el. eddig esze ágában sem volt cumizni, ilyenek nem jönne be nálunk. szerintetek?
2010. júl. 27. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!ÉRdemes.Mindig lesz valami,ami megbolygatja-szorongás,fogfájás,betegség,-de jobb minél elöbb megtanulnia,mert késöbb egyre nehezebb lesz.

18 hós kislány anyukája

2010. júl. 27. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Eltérő válaszokat fogsz kapni. 18 hónapja szoptatok, 14 hós koráig csak akkor tudtam betenni a kiságyba ha teljesen bealudt, és mindég cicin aludt el. Onnantól kezdve nem aludt el cici után, miután végzett elkezdett játszani magyarázni. Betettem a kiságyba, és elbeszélgette magát. Igaz ott kellett állnom mellette, simiztem szépen elaludt. Most már ha félálomba van, ki is bírok jönni a szobából, nem sír utánam.
2010. júl. 27. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Fogzás időszakban ez nehéz lesz. De nappal próbálkozz úgy elaltatni.
2010. júl. 27. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A babáknál az a természetes, hogy cicin alszanak el. Nem érdemes ettől eltérni, amíg van lehetőséged szoptatni őt.
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Én sosem erőltettem rá, néha-néha megpróbáltam és kész.
 6/7 anonim ***** válasza:

én nappal és este is el tudom altatni cici nélkül is, a kiságyában, vagy bárhol(sógornőmnél, anyuéknál, anyóséknál). de legtöbbször azért velünk alszik és este cicin alszik be... mert első gyerek, és nekem, nekünk így jó, így kényelmes. majd a 2.,3., sokadikkal nem tehetem meg.

szerintem amíg nektek ez így megfelel, addig felesleges szenvedni, megríkatni emiatt!

2010. júl. 27. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
sziasztok, mi 4 hónaposak vagyunk, igaz, sajnos tápszeresek, de este magától alszik el, berakom a kiságyba fél 10 felé és 5-10 perc múlva már alszik, majd reggel 7kor kel.
2010. júl. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!