Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom önállóan elalvásr...

Hogyan tudom önállóan elalvásra szoktatni?

Figyelt kérdés
Hogyan is tudnám rászoktatni az önálló alvásra a 6 hónapos fiamat? Cumizni nem cumizik, néha cicin alszik el, néha hordózóba kell ringatni. Éjjel 5-6-7-8-szor is megébred, cicin, vagy hintaágyban lehet csak visszaaltatni. Mellettünk alszik a nagyágyhoz hozzátoldott kiságyában.
2008. nov. 20. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ez engem is érdekelne!
2008. nov. 20. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ezzel küzdök csak nekem 5 hós a lányom.

napközben ringatnom kell , de este elalszik magától ugy hogy mellé fekszem és simizem a hátát vagy ütögetem a popsiját de van hogy 10-20 percig is forog mint aki nem találja a helyét.mindez a fürdi szopi és egy kis játék után van amikor leoltom a villanyt és csak éjjeli fény világit.Próbáld meg Te is valamilyen rituálé kialakitását hátha sikerül.Nekünk ez vált be.

Nekem a Suttogós módszer nem vált be ,gyámoltalanabb vagyok attól , de lehet neked bejön , egy próbát megér.

Az , hogy ennyiszer kel szerintem a fogzás miatt van

2008. nov. 20. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
A lányom 10hónapos.Napközben 1 órát a babakocsiban alszik,mikor 2öt.Este szopival alszik el.Másként nem hajlandó.A suttogó módszerét nem ajánlom.Legalábbis n´lunk nem használt,csak a gyerek ordított,m´g végül úgy is szopival aludt el.Èjjel a mai napig 3x-6x kel.Még egy éjjelt sem aludt át.Èjjel is csak cicivel hajlandó visszaaludni.A ringatásról próbáld leszoktatni.Próbáld cumival altatni,ill meléfekve szopizzon,vagy az öledbe szopizva....
2008. nov. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!