Miért ébred szinte mindig hajnal 5 kor a 4 éves kislànyom?
Figyelt kérdés
4 éves múlt a kislànyom nyàron.Soha nem volt jò alvò, igencsak mindig a korànak megfelelö minimum idöt aludta meg.Nem is lenne ezzel problema, a baj az, hogy szinte mindennap hajnali 5 kor ébred, még a szemét sem nyitja ki, és màr közli hogy nem akarok tovàbb aludni...Làtom rajta hogy nagyon àlmos még, àsítozik, dörzsöli a szemét, alig àll a làbàn, de akkor is kelni kell felfelé és indul a nap.Nem sorolnàm itt fel, hogy egeszen pici kora òta miket pròbàltunk meg,mert nagyon hosszu lenne a lista. Pròbàltuk egy hònapon àt késöbb fektetni, de nem lett valtozàs,végülis az lett a meglàtàsunk hogy mindegy mikor alszik el, a hajnali 5 ora az fix.ha nappal lefàrasztja magàt, ha nem, akkor is marad a hajnal 5 ora, es ezt elmondhatnam még sok mindennel kapcsolatban.Òvodas, de m2019. okt. 13. 21:50
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy az OK hogy ő felébred, de ti még fáradtak vagytok, aludni szeretnétek.
Készíts a szobájába egy pohár vizet vagy teát, rakd ki neki este a másnapi ruháját. Ha felébred, öltözzön fel, és a szobájában csendben játszhat. Lehet rajzolni, kirakózni, babázni, könyvet nézegetni, stb., de nem zavarhatja az alvókat.
Ha csak egy szobátok van, akkor legyen egy kislámpája, és maradjon az ágyában. Képeskönyvet, néhány plüsst, de még egy rajzfüzetet meg ceruzákat is lehet az ágy mellé készíteni este.
2/5 anonim válasza:
Én miért kelek minden nap 3 kor és nem tudok vissza aludni?
3/5 anonim válasza:
Jó a bioritmusa. Csak gratulálni tudok, komolyan mondom.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves elsö vàlaszolò. Nagyon jòkat írsz, ezeket mind megpròbàltuk, de nemigazàn müködik. El van ö de egy idö utan igényli hogy kapcsolodjunk be mi is a jatekba, nagyon tàrsasàgi ember. Igazàbol a legnagyobb gond hogy ô nem piheni ki magat igazan, es az oviban màr a dèlelötti udvari jàtéknàl nagyon fàradt. A délutàni alvàsnàl pòtolja be amit még hajnalban vagy reggel aludhatott volna. Az én szempontombol jelenleg most mindegy hogy 5 kor kel,mert van egy 3 es fel honapos Öccse, aki szopik még,tehat en igyis ugyis kelek. Az zavar hogy nem tudom hogy nem e valami egeszsegugyi probléma àll a hàttérben,bàr nincs semmi jele. Az orvos, a védönö, mindenki azt mondja hogy majd kinövi ha iskolas lesz.
2019. okt. 15. 11:47
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik vàlaszolo. Erröl a bioritmus dologrol olvastam màr, mert rengeteget kutakodtam ezügyben, bàr úgy tudom hogy ezek szerint a reggel 6 ora tekintendö "normalisnak"
2019. okt. 15. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!