El tudná valaki magyarázni az Intermittent fasting lényegét?
Amelyik változartól hallottam, ott napi egyszer vagy kétszer eszel, a többi idöben meg böjtölsz.
Szerintem nem sok értelme van, ha a napi kalóriakeretet nem léped túl, akkor egyébként is tudsz fogyni, csak közben nem vagy éhes.
Nem tudtam, hogy ilyen flancos elnevezése is van annak amit ösztönszerűen csinálok.
Pajzsmirigyes vagyok, változatlan étkezéssel fel év alatt feljött 6 kg. Puffadok, mint egy félidős terhes. Az orvos leszarja.
Nekem a 3 óránkénti evés, a mennyiségi csökkentés semmilyen eredményt nem hozott. Csak nőtt a súlyom tovább, alattomosan. Ha nem tapasztalom meg, hogy ilyen létezik, senkinek nem hiszem el. Világ életemben vékony, de nőies cicis, kerek popsis, vékony derekú voltam.
Most kb. 9-10 között kajálok először. Utoljára 5 körül. Visszavett szénhidráttal. És működik. Persze heti 4-5x súlyzós edzés is van, ez mondjuk már évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!