Nektek mennyi idő után jött be a Norbi-diéta?
21 éves lány vagyok, 166 cm és 85 kg, tehát a súlyom igencsak sok gondot okoz nekem, ami rendszeresen megnehezíti a mindennapjaimat, nem is beszélve arról, hogy így szinte képtelenségnek érzem, hogy összejöjjek komolyabban egy sráccal. Szóval néhány hónappal ezelőtt kecsketoszás az egyik barátnőm ajánlotta nekem az Update-módszert, aminek köszönhetően ő 1 év alatt húsz kilót adott le, én viszont egy hónap után sem látom az eredményt, mert eddig egy grammot sem fogytam.
Mit csinálhatok rosszul? Nektek mennyire jött be ez a módszer? Vagy mi mást ajánlanátok helyette vagy mellette?
Norbi diétába egyáltalán nem hiszek. Rossz is, drága is. Nekem is volt súlyproblémám. 20kg-ot dobtam le kb. egy év alatt életmód váltással. Nem kell méregdrága szénhidrát csökkentett étel ahhoz, hogy fogyj. Oda kell figyelni mikor mit esszel, de ha megszokod a váltást pofon egyszerű lesz. Egy nap nekem pl. valahogy így áll:
-reggeli: kenyér+főtt tojás+ felvágott+sajt+paradicsom
-tízórai:valamilyen gyümölcs vagy joghurt vagy kefir
-ebéd:én mindent megeszek(tészta,főzelék stb), csak ne legyen túl zsíros
-uzsonna: esetleg joghurt, de én nem szoktam uzsonnázni
-vacsi: esetleg valami zöldség sali+tükörtojás
De vannak ilyen receptes oldalak is nézz ott is körül! Én étcsokit szoktam néha enni, de én azt délelőtt folyamán javaslom, meg a gyümölcsöt is. Lefekvés előtt 2-3 órával egyél utolján.
+Rendszeres testmozgás, én pl. aerobikozok.
+Sok folyadék, inkább víz.
Anyukám fogyott le vele egy kolléganője ötletére 40 kilót, most ő és a kolléganő is IR-ben szenved.
De fel nem foghatom: miért hiszik azt az emberek, hogy az a jó, ha a zsír-szénhidrát-fehérje egyensúlyt drasztikusan eltoljuk? Mert az Update1 szerint korlátlanul ehetsz zsírt (pl. reggelire 3 kiló disznózsír, tízóraira sült pörc 4 kiló, ebédre 12 kiló kókuszzsír stb) -> ez 0 szénhidrát, update szerint helyes. Konkrétan csak rántott dolgokat esznek a külön létrehozott duci-csoportban, nem grilleznek, nem párolnak stb. Mert a zsír a barátunk és segít fogyni (ami NEM igaz). Viszont naponta megosztanak több tucat édesség-receptet.
Gyümölcsök tiltva vannak, zöldségek nagy része is.
Láttad már az "woman" menüt? Az a lényeg, hogy egész napi kaját kapsz, ebből 2 édesség és 3 főtt étel, semmi rendszer.
Egy IR-s betegnek 160 gramm ch (szénhidrát) van előírva -> update szerint ez 60, max 80 gramm. Cukorbetegeknek ajánlja, hogy hagyják abba az inzulin-beadást, mert meggyógyulnak a termékeitől.
A napi 3-4 hasmenés nekik normális ("mert ez azt jelzi, hogy beindult az anyagcsere"), a hetekig tartó kínzó fejfájást se veszik figyelmeztetésnek...
Lehet sikerül ezzel lefogyni, viszont pár év múlva vissza fog ütni a hatása, csak a legtöbben nem kötik össze vele :(
Nem tudom,hogy jönnek ide a Norbi-termékek. Norbi világosan elmondta,hogy a fogyáshoz nincs szükség az ő termékeire,az csak egy lehetőség. Például ha eleged van a zabkása reggeliből,egyszer egyszer ehetsz egy Update kakaóscsigát.
A Norbi-diéta lényegében a kódokból áll,és ez bizony beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!