Milyen edzés tervet kövessek? (többi lent)
Augusztus 1-ig le szeretnék fogyni (most november vége van, vagyis van kb. 8 hónapom.) Van olyan 7-8 fölös kilóm. Az étrenddel elboldogulok, viszont a mozgás már nem annyira. Tudnátok mondani, olyan otthoni edzés tervet, amit naponta kell csinálnom és hogy egyre többet, stb.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
A jógát nagyon tudom ajánlani, én imádom!
Tökéletes streslevezető is. Youtuben nagyon sok erönléti jóga van fent, azok nagyon jók.
De amúgy szoktam edzeni ezen kívül, szerintem a saját edzéstervedet jobb ha magadnak szabod meg, hogy mennyit bírsz.
Azt tudom javasolni, hogy elsőnek kerekítve írd le hány fekvőtámaszt tudsz megcsinálni, hány gugolást stb és annyit csinálj 2 hónapon keresztül mondjuk heti 3x vagy ahogyan érzed.
Attól is függ honan szeretnél fogyni.
A saját edzéstervem valószínüleg teljesen különbözni fog a tiédtől, de leírom a gyakorlatok miatt
Heti 3x eddzek, ahogy épp van időm, de van hogy kihagyom
Jógázni csak streszes időszakokban
Hasprésből 100
Felülés jöbra és balra 40-40
Hátonfekvésbe 30 lábemelés (egyszerre)
Alkar fekvőtámaszos gyakorlatból(alkalfekvőtámasz jobb kézz kinyújt, bal kéz kinyújt így sima fekvőtámaszba érkezel jobb kéz felemel 10 másodpercig bal kéz felemel 10 másodpercig) 20
Fekvőtámasz 40
Fekvőtámasz jobb és bal kézemeléssel 30-30
Fekvőtámasz tapsal 10
Négykézlább helyezkedve egyik láb rugóz 30-30
Négykézláb helyezkedve egyik láb kivisz oldalra és ott rugóztat 30-30
Fontos hogy akkor amikor úgy érzed eggyes feladatokból már tudnál többet csinálni, akkor frissíts az edzésterveden ;)
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!