Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Par kilót felszedtem. A...

Par kilót felszedtem. A nagylanyom kicsit tobbet 17 eves. Lovagol. Heti 2x. Aerobic. Heti 1x. Atternek a teljeskiorlesu dolgokra. De mivel segíthetek meg?

Figyelt kérdés
Esetleg milyen itthon hasznalhato sport eszközt erdemes venni?
2015. szept. 24. 23:02
1 2
 11/12 anonim válasza:

Mielőtt leszólnátok a lovaglást, kicsit járjatok már utána legalább a témának. Heti 7 órában lovagolok, nem nem kínozzuk a lovakat, a lovak vannak erre kitenyésztve (nyilván aki rosszul lovagol az kínozza, ezért próbálunk megtanulni rendesen). Sok izmot szedtem fel mindenhová (has és hátizom is rengeteg kell hozzá), minden nap izomlázzal jöttem haza, volt hogy alig tudtam mozogni. A zsokék pedig nyilván azért könnyűek, mert te is gyorsabban tudsz futni egy könnyebb táskával, mint egy nehezebbel. De szerencsére a lovaglás nem csak a galoppból áll, és ha megnézel egy díjlovast, vagy díjugratót (nyilván láttál már, ha ennyire szakértő vagy a témában) akkor az egyáltalán nem súly és magasság kérdése. (Nyilván nem azt mondom, hogy egy 130 kilós embernek lovagolni kéne, de a 90-100 teljesen normális.) Amúgy pedig a lovaglás nagyon jót tesz a gerincnek és igenis hogy sok kalóriát éget, fárasztó a lovasnak ugyanúgy, mint a lónak.

És légyszíves gondolkozzál el rajta, mert neked ez egy jó poén, vagy vicc, de másnak rosszul eshet. És én is leszólhatnék bármilyen sportágat, amit nem ismerek de nem teszem. Mert nem tudok róla sokat.

2015. okt. 20. 19:13
 12/12 anonim válasza:
100%
És tegyük hozzá azt is, hogy a középkorban erőteljes férfiak 30-50 kilós páncélban lovagoltak és rohamoztak, még sem haltak bele a lovak.
2015. okt. 23. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!