Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Hatásos az update módszeres...

Hatásos az update módszeres fogyás?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. ápr. 9. 15:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalatból mondod vagy csak hallottál róla?
2015. ápr. 9. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki 30 kg-t dobott le úgy hogy norbis cuccokat kajált csak(péksütitől kezdve az italokon át mindent) és követte a könyv utasításait. Elég költséges dolog de hatásos.
2015. ápr. 9. 16:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Hatásosnak hatásos, csak fölösleges. Hatalmas átverés, hogy plusz pénzt kell költeni arra, hogy lefogyj, miközben egészséges életmóddal még spórolni is lehet.

Sosem voltam az a zabálós fajta, tehát nem lehet rámfogni, hogy a fizetésem kajára költöttem volna, de mióta hanyagolom a vacak kajákat és csak egészségesen étkezem (így is nagyon finoman, tehát semmi nem hiányzik), azóta még többet tudok félretenni havonta, mint azelőtt. Jah, és pár hónap alatt 15 kg-t fogytam, még 5 kg van hátra. A megmaradt pénzből meg új ruhákat veszek magamnak nyárra.

De kinek mi.

2015. ápr. 9. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen,9 éve kezdtem a kaját és a mozgást is,szóval nem ad hoc dolog volt,hanem tudatos életmódváltás. 30 kiló ment le alig egy év alatt,és nem nyúltam,csíkosodtam vagy sanyargattam szét magam.Vissza sem jött,sőt most terhesen sem híztam és nem ment a baba rovására,hogy nem zabáltam és híztam szét az agyam. Nem igaz,hogy anyagilag nem éri meg. Igen,ha az árakat nézed,akkor valóban nagy az összeg,de jelentősen kevesebb kell belőle! Pl. míg a fehér kenyér,cukor csak egy ördögi kört eredményez,tehát minél többet eszel,annál jobban kívánod,mert a cukorháztartásod összezavarodik,addig a csökkentett CH és cukortartalmú kajákból kevesebb kell. Nekem egy norbis kenyér egy hétig kitartott,pedig szeretem a hasam,de annyira telít! Meg kell tanulni,hogy ne megszokásból egyél,vagy csak mert szomjas vagy.Furcsa,de így van. Sokkal jobban jössz ki hosszú távon anyagilag ezekkel a kajákkal. De hogy ne reklámozzak ennyit,nem kell mindenképp mindent tőlük venni vagy rendelni. Hús,zöldség,gyümölcs ugye adott. A lisztből te is tudsz sütni,lekvárt ilyesmit pedig magadnak is készíthetsz édesítővel. Én így csinálom. Elhagyod a rántást,diétásan sűrítesz,pl. Olvasd el a módszer alapjait az oldalukon,gondold át,meglátod belátod:D. Ha lekezded a dolgot,akkor viszont ne várd,hogy pl.egy-két hónap alatt eltűnjön minden,adj neki időt. Persze ez a plusz kilók számától is függ. És MOZGÁS :D Réka DVD-i nagyon jók,vagy a YouTube-on lévő videói.
2015. ápr. 9. 16:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! megfogadom a tanácsodat (első válaszoló)!
2015. ápr. 9. 18:03
 7/13 A kérdező kommentje:
és honnan lehet szerezni olyan könyvet?
2015. ápr. 9. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem leginkább az egészséges életmódtól lehet fogyni, értsd megfelelő mennyiségű mozgás és tudatos táplálkozás. Illetve itt kezdődik...

A norbis kaják közül néhány jól jöhet, de a legtöbb ételt házilag is el lehet készíteni szénhidrátszegényen / szénhidrátcsökkentetten és egészségesen, sőt...Az a helyzet az Update kajákkal, hogyha elolvasod az összetevőket, akkor egy rakás fölösleges sz*rt fogsz látni köztük, amit jobb nem megenni.

Sokkal jobban jársz, ha szépen lecserélsz pár összetevőt és főzögetsz magadnak. Ha semmilyen más összetevőt nem kell kerülnöd (pl tej v glutén) akkor kimondhatatlanul könnyű dolgod van. A cukrot lecserélheted egy rakás alternatívára, pl. xilitre vagy 1-2 mesterséges édesítőre, mint pl. a Na-szacharinát, Na- ciklamát (ebből van a legtöbb pötyi és folyékony édesítő). A búzalisztet cseréld le teljes kiőrlésűre, vagy ami mégjobb, teljes zablisztre, rozsra. Zablisztből mindent kiválóen el lehet készíteni. Szokj rá, hogy utánanézel, minek mennyi a szénhidráttartalma, gyorsan vagy lassan bomló szénhidrát (a lassan bomló előnyös, ha fogyózni szeretnél).

A zsíros dolgok bevitelét is érdemes csökkenteni, de első sorban a szénhidrátra kell koncentrálnod. Ne dőlj be az olyan baromságoknak, mint a 0 %-os zsírtartalmú joghurt. Ugyanannyi cukor van benne mint a simában, és sajnos az számít igazán, nem az az 1-2 % tejzsír.

Csak ésszel!

Ja és nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy kizárólag szénhidrátcsökkentett étrendtől nem fogsz lefogyni. Mozogni is kell, az az élet elepvető része. Ha sok a súlyfelesleged, kezdd mindenképpen kímélő sportal. Gyors séta, úszás, pilates.

Sok sikert!

2015. ápr. 13. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Norbi mindig a szénhidráttól való félelmet hangsúlyozza és hogy az mennyire rossz. Arról egy szót sem ír, hogy ha valakinek nagyon alacsony a ch-bevitele annak lelassul az anyagcseréje és lelassul a fogyás. Csak mondom.
2015. ápr. 13. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen sokat írtál !!! megpróbálom betartani a tanácsod!!
2015. ápr. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!