Hatásos az update módszeres fogyás?
Hatásosnak hatásos, csak fölösleges. Hatalmas átverés, hogy plusz pénzt kell költeni arra, hogy lefogyj, miközben egészséges életmóddal még spórolni is lehet.
Sosem voltam az a zabálós fajta, tehát nem lehet rámfogni, hogy a fizetésem kajára költöttem volna, de mióta hanyagolom a vacak kajákat és csak egészségesen étkezem (így is nagyon finoman, tehát semmi nem hiányzik), azóta még többet tudok félretenni havonta, mint azelőtt. Jah, és pár hónap alatt 15 kg-t fogytam, még 5 kg van hátra. A megmaradt pénzből meg új ruhákat veszek magamnak nyárra.
De kinek mi.
Szerintem leginkább az egészséges életmódtól lehet fogyni, értsd megfelelő mennyiségű mozgás és tudatos táplálkozás. Illetve itt kezdődik...
A norbis kaják közül néhány jól jöhet, de a legtöbb ételt házilag is el lehet készíteni szénhidrátszegényen / szénhidrátcsökkentetten és egészségesen, sőt...Az a helyzet az Update kajákkal, hogyha elolvasod az összetevőket, akkor egy rakás fölösleges sz*rt fogsz látni köztük, amit jobb nem megenni.
Sokkal jobban jársz, ha szépen lecserélsz pár összetevőt és főzögetsz magadnak. Ha semmilyen más összetevőt nem kell kerülnöd (pl tej v glutén) akkor kimondhatatlanul könnyű dolgod van. A cukrot lecserélheted egy rakás alternatívára, pl. xilitre vagy 1-2 mesterséges édesítőre, mint pl. a Na-szacharinát, Na- ciklamát (ebből van a legtöbb pötyi és folyékony édesítő). A búzalisztet cseréld le teljes kiőrlésűre, vagy ami mégjobb, teljes zablisztre, rozsra. Zablisztből mindent kiválóen el lehet készíteni. Szokj rá, hogy utánanézel, minek mennyi a szénhidráttartalma, gyorsan vagy lassan bomló szénhidrát (a lassan bomló előnyös, ha fogyózni szeretnél).
A zsíros dolgok bevitelét is érdemes csökkenteni, de első sorban a szénhidrátra kell koncentrálnod. Ne dőlj be az olyan baromságoknak, mint a 0 %-os zsírtartalmú joghurt. Ugyanannyi cukor van benne mint a simában, és sajnos az számít igazán, nem az az 1-2 % tejzsír.
Csak ésszel!
Ja és nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy kizárólag szénhidrátcsökkentett étrendtől nem fogsz lefogyni. Mozogni is kell, az az élet elepvető része. Ha sok a súlyfelesleged, kezdd mindenképpen kímélő sportal. Gyors séta, úszás, pilates.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!