Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Valaki fogyott már csak...

Valaki fogyott már csak azzal, hogy Norbi update kajákat evett? Ha igen, mennyi idő alatt mennyit?

Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 22:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

nagy forma ez a Norbi, mindig is tudtam. Összeollózott külföldi tanulmányokat és leegyszerűsítette olyan szinte, hogy egy papucsállatka is megértse (lásd 1,2,3-as kódok), mert hát jééé ki gondolta volna, hogy az alma nem hízlal (1-es kódú) és tészta meg igen (3-as kódú).Ez eddig etikailag még rendben is lenne. A DE ezután jön.

Miután jól beültette magát a köztudatba, jöttek a saját márkás élelmiszerek, mert felismerte, hogy egy kövér, szénhidrátfüggő ember, nem fog tudni lemondani a pl. péksüteményből és így mindenféle kétes alapanyagokból péksüteményeket és egyéb élelmiszereket kezdett gyártani. Üzletileg jó fogás, de a lelkiismeretem a helyében nem lenne tiszta, se az árai, se a minősége, se az alapanyagok miatt. De persze az üzlet nem erről szól.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:

- ha nagy túlsúlytól akarsz megszabadulni, akkor természetesen fogyni fogsz vele, amennyiben figyelsz a mennyiségre is és nem nassolsz még update termékeket sem (mint ahogy minden más diétás vagy alacsony szénhidrát tartalmú ételtől tennéd)

- ha kicsi a túlsúlyod, sokkal kisebb az esélyed a sikerre

2014. dec. 15. 13:12
 12/25 anonim válasza:
30%
2 hónap alatt mennyi mehet le valakiről ha mellete naponta 30 perc futás 30 perc biciklizés és testedzéls
2014. dec. 15. 21:03
 13/25 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg: nekem kellett a kaját fogyasztani.
2014. dec. 17. 11:19
 14/25 anonim ***** válasza:
2 hónap ~ 8 hét, 4-8 kilót le lehet adni ennyi idő alatt.
2014. dec. 17. 11:22
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

11: nagyjából jól leírod hogy mi is a helyzet, viszont én irigységet látok rajtad, és negativitást.

Egyrészt az veszi meg a termékeket, aki akarja. Ha szigorúan vesszük a testépítő ipar egy nagy Norbi, csak fordítva. Reklámoznak a sok sz.rrá doppingolt emberkével tápkiegeket, mintha azoktól nőnél meg olyanra. Holott nem, hanem a rendes étkezéstől (amihez csak egy minimális + a tápkieg), és a kemény munkától. Jók a tápkiegek a lusta embereknek, akik nem képesek normálisan enni, vagy lusták.

Norbi ugyanezt teszi: kövér embereknek két dolog kell a fogyáshoz: kemény munka, és megfelelő étrend. Ehhez árul "tápkiegeket" (mert ha úgy nézzük nem sok a különbség), olyan táplálékot, ami a cél elérésében segít. Főleg ha valaki lusta normális étrendet kialakítani, bemegy a norbi-boltba, és megveszi ott ami kell. Az meg a másik, hogy speciális diétákhoz is árulnak cuccokat, az ilyen különböző érzékenységekre, amiket amúgy nem találsz minden boltban, ott megvan egy helyen.

És igen, igazodott az elkényelmesedett társadalomhoz: egyszerű szabályokat fogalmazott meg, hogy a lustáknak ne kelljen olvasgatnia, keresgélnie a neten, hogy mit mennyit miért hogyan. Lássuk be: itt ugyanez folyik. Naponta írnak ide emberek, hogy ezt miképp, mennyit egyek, hogyan stb.

Persze a munkát nem végezheti el senki helyett, de azon amin tudott, egyszerűsített, és platforomt adott neki, és meggazdagodott belőle.

Én igazából nem értem mi ez a nagy utálat felé, kizárólag irigységet tudok megfogalmazni. Norbi legalább nem lopásból, csalásból gazdagodott meg (mint sok politikus, és nyomorult fogyatékos celeb -> juteszembe, őket miért nem szidják ennyit), hanem úgy ahogy bárki meg tudna: kemény munkával. Látott egy piaci rést, és betömte. Nekem évről évre csak annyi tűnik fel, hogy folyamatosan igyekeznek betámadni, feljelenteni, bemocskolni, stb. Nem kell a terméke? Ne vedd meg (ezt nem neked, hanem globálba). Ezen felül miért kell gyűlölködni? Azért mert a tudása kevesebb valószínűleg, mint egy dietetikusé, ennek ellenére jobban boldogul náluk? Én nem igyekszem piedesztálra emelni, mert ugyan nem érdekel mi van vele, csak az értelmetlen lincseléseket nem szeretem.

2014. dec. 17. 17:57
 16/25 anonim ***** válasza:
27%

szerinted a norbi részvények mik voltak, ha nem csalás? :)))

komolyan elhiszed, hogy update nevű gyárban csinálják ezeket a termékeket? egy frászt, ugyanott csinálják, ahol a tescos, spáros, stb áruházak termékeit, csak átcímkézi és drágábban adja el

2014. dec. 17. 18:27
 17/25 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 17:57-es!

Az irigység és negatívitás jelzőket nem tudtam értelmezni az írásommal kapcsolatban, csak arra tudok gondolni, hogy írásban nem jött át neked, amit ezzel közölni akartam.

Az én olvasatomban szinte ugyanazt írtad le, amit én. Csak én kritikával illettem azt, hogy ez a "lustáknak eladok mindent" magatartás nem etikus, te pedig mindezt élelmességnek, piaci rés betöltésének tituláltad.

Ami engem igazán zavar, hogy sajnos tömegével vannak olyan termékek a piacon, amelyek lusta vagy tudatlan embereknek szólnak és el kell ismerni, hogy Norbi termékei még ezen a kategórián belül a jobbak közé tartoznak, mert legalább hirdeti a mozgást és a sportot mellé (legalábbis ha jól tudom, nem vagyok naprakész Norbiból) és legalább (rövidtávon) nem mérgező, káros anyagokat tartalmaznak a termékei. Ami a rosszabbik eset azok a termékbemutatós termékek, biztosítások, kuponos termékek, fogyasztó csodateák és csodaszerek, "mű"parfümök és még sorolhatnám. És ők is csak egy piaci rést tömtek be...

Tehát még egyszer hangsúlyozom: Norbi alapgondolata nem rossz és megérdemelt is volt a sikere, de a többi nekem sok(k) és bántja az igazságérzetemet...

2014. dec. 17. 19:45
 18/25 anonim ***** válasza:

15:

"Reklámoznak a sok sz.rrá doppingolt emberkével tápkiegeket, mintha azoktól nőnél meg olyanra. Holott nem, hanem a rendes étkezéstől (amihez csak egy minimális + a tápkieg), és a kemény munkától. Jók a tápkiegek a lusta embereknek, akik nem képesek normálisan enni, vagy lusták. "

Látom, nagyon értesz hozzá. Igen normális étrend kell hozzá egy ideig, aztán annyi. Ez a natural izom. Ha meg több izmot akarsz, akkor több fehérje kell, az kb. olyan, mintha 3-4 kiló csirkét ennél, csak a tudomány megoldja.

2014. dec. 17. 20:42
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy meg én cukorbeteg vagyok, nekünk gyártják a cuccokat, ismerősök mondták, hogy ment tőlük a hasuk, meg teli van szójával, meg fehérjével, ami leterheli a vesét :D Vegye, aki hülye.
2014. dec. 17. 20:43
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Gondoltam, hogy a sok gyökér lepontozza :D

Jah, akkor kb ugyanazt írtuk, nekem a tiéd kicsit negatívnak tűnik, ezért írtam amit írtam. Megsérteni nem állt szándékomban, lehet hogy nem úgy jött át ahogy te gondoltad (ez az írott szöveg hátránya).

Egyébként jobbára szólt a nagytöbbségnek amit írtam mintsem neked (bár ezt lehet nem emeltem ki), elképesztő mennyiségű gyűlöletet látok norbival szemben (nem, nem is utálatot). Nemrég olvastam egy HVG-cikket, ahol nem gyengén félreérthetően írtak valami bírságról amit egy hivatal vetett ki norbira, mert "valótlant állított a termékéről". A sok habzó szájú meg amit letolt kommentekben, az számomra meglepő volt, és érthetetlen.

16: Nem tudom milyen részvényekről beszélsz. A részvények részvények. Megveszed, eladod, kifejthetnéd jobban. Ki beszélt arról hogy update gyár? Meg most mi bajod van ember? Próbálj már meg értelmesen kommunikálni

18: látom ÉN nem értek hozzá. Szóval neked nem naturál aki fehérjét is eszik :D :D :D

Najó kicsit megvilágítom neked: az a naturál, aki nem szed doppingszeretket. ;) a többit remélem magad is kitalálod.

19: igen, szeretem ezeket az ismerős mondta hogy dolgokat. Aztán amikor előkerül az ismerős, kiderül hogy:

1. nem is mondott ilyet

2. najó, mondott, de tényleg ígyvolt

3. nem ért hozzá

Ez olyan dolog, hogy adj egy "buta" (hozzá nem értő) embernek tömegnövelőt, és másnap biztos lehetsz benne hogy f.sni fog. Nekem is volt már, sztem többeknek is. Akkor k.pja be a sitec? Adok egy 15 évesnek egy fegyvert, lelövi magát, k.pja be a beretta? Nem értem ezeket a következtetéseket.

Honnan veszed hogy leterheli a veséd? És mi terheli le? És miért? Erre a 3 kérdésre adj választ googlizás nélkül. Mert van egy sanda gyanúm, hogy valaki egyszer nagyokosan mondta hogy "az update kaják sz.rok, meg terhelik a veséd" és ezt egy az egyben el is fogadtad, de dunsztod nincs arról hogy mi is az igazság.

Ne értsetek félre, nem norbit védem, hanem a gondolkozás mellőzését utálom.

Milyen lepontozást fogok kapni ezután :D üdv a 60%osok klubjában

2014. dec. 17. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!