Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Lowcarb féle módszerrel...

Lowcarb féle módszerrel fogyókúrázok. Mit gondoltok pl. a mai napi ételeimről?

Figyelt kérdés

Szénhidrátot kerülöm, lisztet, tésztát, kenyeret, cukrot egy hónapja nem ettem. Reggelizni 8-kor, ebédelni 12-kor, vacsorázni 16-kor szoktam. Leírom a mai napi menüt, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Reggeli: kb 15 dkg gépsonka, 1 kistányér savanyú káposzta, fél liter író

Ebéd: 3 főtt tojás, 1 fél kígyóuborka, 2 paradicsom (a zöldségek 1 evőkanál szendvicstúróval elkeverve

Vacsora:fél kígyóuborka, 2 paradicsom, 2 evőkanál 12%-os tejföllel összekeverve (általában vacsorára csak egy doboz kaukázusi kefírt vagy írót szoktam inni, csak ma alakult így).

Mi a véleményetek? Sok?


2014. márc. 25. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromi kevés mind kalóriák, mind fehérje tekintetében. Az írót és a tejfölt hanyagolnám diéta alatt.


Többet és gyakrabban kéne enned.

2014. márc. 25. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jobb mint az átlag magyar ember étkezése.


De ugye az építő jellegű kritikának vennéd hasznát, nem a dicséreteknek.


A tejtermékek (író, tejföl, kefir) mind a keményítőhöz hasonló módon emelik a.. a vércukorszintet nem, de az inzulinszintet igen.


Ha tejterméket eszel akkor ne 12%-os legyen pl. a tejföl, mert a zsíros tejtermékek valamivel kevésbé rosszak (a zsírfogyasztás csökkenti az inzulinszint emelkedést).


Több zsiradékot és fehérjét ehetnél, a gépsonkát pedig gondold át. Igen, árban a tejtermékek és a gépsonka az olcsóbbak, tudom.. :(

2014. márc. 26. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
46%

jézusom, ennyi agylágyultat..:D sokat érthettek drága kommentelgetők a fogyókúrához...-.-

én már fogytam majdnem 60 kilót,nekem hihetsz:D

ha kb 100 kiló vagy, akkor ez az adag jó, de mivel ez csak egy napi étkezésed, gondolom, hogy mást is beleviszel. a sonkával semmi gond! a száraz sonkácska finom és egészséges, a zsíros vackokat kerüld. egyél zabpelyhet, zabkorpát, natúr müzlikeverékeket, hogy elég nyers rosthoz juss! egyél salátát mindenhez, mert laktat és nagy mennyiségben fogyasztható, nagyrésze víz (nem a kotyvalék salátákról beszélek!!), a legjobb szerintem a jégsali, a simát én nem szeretem:D

fontos, hogy a zöldségeket és gyümölcsöket váltogasd, egyél/igyál joghurtot, több fajta tejterméket. nem az a lényeg egy fogyókúrában, hogy semmi zsírosat ne egyél!

ehetsz ugyanúgy egészséges zsírokat, mint pl sajt, olajbogyó, avokádó, banán és hasonlók, csak mértékkel. én tök jó csemege tálakat tudok összehozni:D pl a kedvencem ez:

darabolt saláta, paradicsom, sonka, olajbogyó, retek, kigyóó ubi.

vagy pl.: felcsíkozott avokádó, kiwi, szőlő, banán.

de reggelire egy tál zabpehely tejjel és egy kisgyümiis tök finom: eper, banán, szőlő.

reggel ehetsz többet vagy nagyobb kalória tartalmú ételeket, mert ha nem is mozogsz intenzíven, azért lemozgod a napi rutin által, ha iskolába vagy munkába mész. ebédre már kisebb, vacsira pedig kicsi adagot kell enni. a lényeg, hogy semmi természetes és egészséges ételt ne zárj ki, mert nagyobb a kalória tartalma.

én vagy tejet vagy saját facsarású narancslevet szoktam reggel inni. reggelre ajánlják, hogy egyed meg azt, ami zsírosabb és kívánod aznap. na azért ne mekire gondolj, vagy sült húsra.. max. natúron sütött, csak sózott, prézli nélküli marha, csirke, pulyka húst ajánlok.

nagyon fontos, hogy a gyümölcsök szó hallatán ne egy alma jelenjen meg előtted...

azt is kell enni, de azon túl van még ezer fajta.

körte, banán, szőlő, eper, ananász, kiwi, narancs, mandarin, maracuja, mangó, barack, málna, meggy, cseresznye, stb

az se baj, ha egy hamburgerre vágsz:)

de akkor ne egy gyorskajándába vegyél valami zsírtól csöpögő macskahúsos szendvicset:D

vegyél zsömlét(ha lehet, teljes kiörlésűt), darált húst és csináld meg magad. én bekeverem hagymával, sóval, borssal a darált húst, kisütöm korongoknak. beleteszem a megmaradt, kisült szaftjába a zsömlét, hogy a vágás mentél piruljon, így picit lesz íze is. utána a húsra fektetek egy szelet sajtot, visszadobom kb fél percre a serpenyőbe, amíg rá nem olvad, utána mehet a szenyába:) és jöhet rá a paradicsom, hagyma, uborka, retek, saláta és ha muszály, minimális mustár és kecsöp, de majonéz tilos, az a legzsírosabb! ebédre ehetsz ilyesmit, vacsira semmiképp!

remélem segíthettem:D

2014. ápr. 11. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"én már fogytam majdnem 60 kilót,nekem hihetsz:D "


Nyilván így kell hitelessé válni. Én királycsászár pro fogyókúrázó vagyok, nekem hihetsz.. tehát az én hülyeségeimet készpénznek vehetjük, maradjunk ennyiben -.-


" a zsíros vackokat kerüld."


Az hogy a húsok többsége, azaz a természetes táplálék zsíros, az baromira nem számít..


"egyél zabpelyhet, zabkorpát, natúr müzlikeverékeket, "


Bár a patkánytáp kajákat csak a modern nyugati dietetika ajánlja, ami egy csomó nem létező előnnyel ruházza fel az ilyen hulladékokat és persze soha sem szól a hátrányaikról. Az egereknek tényleg nincs bajuk ezekkel. Az ember nem egér..


"egyél/igyál joghurtot, több fajta tejterméket. nem az a lényeg egy fogyókúrában, hogy semmi zsírosat ne egyél! "


Mióta a zsírszegény táplálkozást terjesztik, megállíthatatlanul nő az elhízottak és a szívbetegek aránya. Ezek együtt járnak az ilyen (természetellenes) táplálkozással sajnos.


A tejtermékek mindenki esetében gyulladásfokozóak, kérdés hogy ki mennyire érzékeny erre. Valaki már ezek miatt is elhízik (tej - nagy inzulinválasz) bizonyos emberek jobban bírják, mondjuk ha 50 éves korukra vastagbélrákuk lesz és ez a tejfogyasztás, táplálkozással összefüggő gyulladás miatt alakul ki akkor lehet utólag újra gondolná a joghurtozást.. mindenki.


"ehetsz ugyanúgy egészséges zsírokat, mint pl sajt"

A sajtokban kb. annyi fehérje van mint zsír, esetleg fele annyi. Tehát komoly TEJfehérje források. A tej gyulladásfokozó hatásának a sűrítményei. Van bennük zsír is, igen. Ettől még.. ócska kaja marad. Nass kaja!


Banán, mint zsírforrás? Mi a... ??


" én tök jó csemege tálakat tudok összehozni:D pl a kedvencem ez:

darabolt saláta, paradicsom, sonka, olajbogyó, retek, kigyóó ubi."


Miután az ember hús és zöldségevő, elég könnyű húsból és zöldségekből jó kajákat összerakni. De eddig gabona meg tejevésről írtál..


"de reggelire egy tál zabpehely tejjel és egy kisgyümiis tök finom"


A csokitorta is finom. Csak a fél lakosság széthízik tőle. Minek a zab? Minek a tej? Miért kell valakinek reggel egy nagy adag keményítő? Minek a tejcukor, gyulladásfokozó tejfehérjék? Muszáj az inzulinszintet reggel az egekbe emelni?


Ne haragudj utolsó válaszoló, te leszóltad az előtted írt válaszokat és megkérdőjelezted a válaszírók kompetenciáját, kitüntetted magadat mint valamiféle tudás birtokosa, de csak a kommersz, dietetikusi zsírszegény blablát terjeszted, az ócska kaják favorizálásával, miközben ne valószínű hogy értenéd ezek hogyan hatnak az emberi testre.

2014. ápr. 11. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!