A norbisoknak miért meggyőződése hogy a cukor minden mennyiségben egészségtelen?
Sokan már arra is fújjolnak ha a napi kávémba egy teáskanállal van a répacukorból...Holott ez a zössz cukorfogyasztásom, de az édesítővel semmi gondjuk mikor köztudottan ártalmas...nem is lehet belőle napi szinten sokat fogyasztani...
Most hogy van ez? szerintem inkább legyen a kávéban 30 kalóriányi cukor mint valami kétes vegyianyag...nem értem ezt a fujjolást, nem hiszem hogy egy teáskanál cukor lenne a hízás oka bárkinél is... :/
Nem, senki nem küldött el, rajtad kívül mindenkinek van annyi lelki egyensúlya, hogy csak azért mert valaki az interneten nem értett vele egyet, még ne kezdjen ilyen káromkodós örjöngős vitába...
Mi is történt? Azt mondtad a kávé meg a cukor nagyon ártalmas, és pedig azt válaszoltam ez túlzás, ennyi! Te erre nekiálltál férgezni, hülyézni és persze hogy takarodjak...Mire föl? Problémáid vannak saját magaddal?
Hideg sör is rákkeltő (ha lelocsolod vele az alvó rákot) :D
Amúgy tetszik az utolsó válasz, olyan mintha lenne választás :))
A) egy kis rákkeltő cukor
B) egy kis rákkeltő édesítővegyszer :D
Szerintem a cukor finomabb, bár k.v.-ba meg fölösleges :))
TÁpi
Ja, előjöhet az élet értelme kérdés is.
Mi van, ha eszem ami jólesik, update szójás sz.artól meg 30 évesen rákos leszek?
Meghalok, és? Ha csak fizikai lét van, akkor a halál után áldott semlegesség, 'semmi' lesz, de ha jobban megvizsgáljuk a világot valószínűleg a földi halál nem végső, nem lezárás tehát ha rákos leszek és meghalok, nem történik semmi egetrengető dolog.
Mégis miért figyelek többé-kevésbé az egészségemre?
1. mert ha már fizikai testben élek, akkor kitapasztalnám mikre képes. miért hagyjam szétcsúszni, amikor erős és egészséges is lehet, a személyes hatalom, erő és egészség pedig szórakoztató
2. a betegségek fájnak és korlátoznak
3. mi szórakoztatóbb? bedőlni a betegségiparnak, updétnek és egyéb manipulátoroknak, és élni a ránk erőltetett életet (egyél gabonát, szedjél gyógyszert, higgy amiben ők akarják hogy higgyél) vagy ha már itt vagy, jókedvűen a manipulátorok arcába röhögsz, és követed a saját utadat ami lehetőleg erőt és szabadságot ad. Szerintem alap, hogy az utóbbi..
Ennyit a cukorról, updétről, mesterséges édesítőkről.. ha már élek, nem ezekbe fogok beledogleni amikor le is lőhetnek/szúrhatnak :D
De akkor is visszajövök, és még okosabban fogok enni és edzeni, és addig tanulok amíg kell, mert valami értelme lesz ennek az egésznek. De nem az update táplálkozás vagy a sok hüllő manipulátor gyökér, betegségiparos orvos meg gyógyszerész, ezek meg majd nagyokat néznek amikor a saját viselkedésük eljut a tudatukig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!