Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » A norbisoknak miért meggyőződé...

A norbisoknak miért meggyőződése hogy a cukor minden mennyiségben egészségtelen?

Figyelt kérdés

Sokan már arra is fújjolnak ha a napi kávémba egy teáskanállal van a répacukorból...Holott ez a zössz cukorfogyasztásom, de az édesítővel semmi gondjuk mikor köztudottan ártalmas...nem is lehet belőle napi szinten sokat fogyasztani...

Most hogy van ez? szerintem inkább legyen a kávéban 30 kalóriányi cukor mint valami kétes vegyianyag...nem értem ezt a fujjolást, nem hiszem hogy egy teáskanál cukor lenne a hízás oka bárkinél is... :/

2014. jan. 8. 19:52
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Fű első...képes voltál "szánalmas féregnek" nevezni levélben mert azt mertem írni, hogy egy kis kávétől és cukortól talán még nem készül ki a szíved? :D Gratulálok...sürgősen kéne az agyadnak némi cukor, már sorvad...
2014. jan. 9. 20:42
 12/38 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a választ, bár őszintén szólva, nem a kávé részre akartam kitérni, talán túl konkrét példa volt, hanem arra, hogy miért is egészségtelen a cukor...de erre is kaptam válasz,t és azokat is köszönöm...Boteronak meg lehet a nyugtató használna a legtöbbet, mielőtt válasz/üzenet írogatásba kezd...
2014. jan. 9. 20:48
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem is kaptál választ b@.szod,csak nincs hozzá agyad,hogy felfogjad.Van ez így. A szellemi képesség is adottság. Neked nem sok jutott.
2014. jan. 9. 22:11
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

Hát most mondok valamit nektek, amit jobb megjegyezni: a cukor a legeslegegészségtelenebb dolog, amit feltalált az ember és a boltok polcaira rakta. Az ő számlájára írható minden, a ráktól kezdve a szív- és érrendszeri betegségekig! Próbálják elhallgatni, mert az egészséges ember nem termel profitot a gyógyszergyártó cégeknek, nem fizet súlyos összegeket kemoterápiáért(milyen vicces, hogy a sugárzások is maguk a rák okozói egyben, meg kell nézni Csernobilt). Az élelmiszeripar szoros ölelésben áll a gyógyszeriparral és a mai cukor- és gabonacentrikus világban azon dolgoznak, hogy egészségügyi problémáid legyenek és vedd meg a gyógyszert, vegyél részt kezeléseken, a gyógyszerek meg a felszín alatt még nagyobb galibákat okoznak, csak tüneti kezelést nyújtanak.

A rákot egyszerűen lehet gyógyítani: csak fehérjét és zsírt kell enni, ugyanis a rákos sejtek CUKORRAL TÁPLÁLKOZNAK! Százszor több cukorreceptor van rajtuk, mint egy normális sejten és cukor nélkül nem tudnak élni. A ketogén diétával kiéheztetik a rákos sejteket, visszaszorítják, vagy megszüntetik a betegséget. De ismétlem magam: senkinek nem érdeke, hogy egészséges legyél, ezért minden cukrozott már, a sós dolgok is.

Aki nem hiszi... egye a cukrát és lesse a következményeket.

Az édesítőszereket még rengeteg kérdés övezi, de az biztos, hogy az eritritet, a xilitet és a steviát nyugodt szívvel lehet ajánlani.

Bár az édesítőszerekről keveset tudunk, inkább ezt a járatlan utat választanám, mint a járt utat, az-az a cukrot, amiről egyértelműen kimutatható, hogy a betegségek királynője, a fehér méreg.

A mesterséges édesítőszerek mellett még az szól, hogy pl. a szacharin háromszázszor édesebb, mint a cukor, így háromszázad annyit kell belőle használnom ugyanahhoz az íz eléréséhez. Reméljük, hogy 1g szacharin és 300g cukor nem ugyanakkora rákkeltő súllyal bír, és mint már említettem, hogy ha egy rákos elhagyja a szénhidrátokat akkor lényegesen segíti gyógyulását, okozza bármi is a rákot.

2014. jan. 10. 00:23
 15/38 anonim ***** válasza:
71%
A norbisok agyatlan idióták, akik szó nélkül elhisznek BÁRMIT, amit SóherNorbi és szottyadtbőrű neje kitalálnak. Én őszintén nem tudom, kinek mennyire árt a cukor, én karácsonykor tettem a kávémba egy kockacukrot, még nem döglöttem meg, talán rákos sem vagyok, de persze ki tudja. Amúgy nem tudok olyan emberről, aki kétpofára zabálná a kristálycukrot, de ha mégis van, az meg az ő dolga... Én mindig is a saját tudásom, igényeim és tapasztalataim alapján figyeltem oda az étkezésre, se norbisok, se paleósok, se vegák, se senki más véleménye nem érdekel. :D De ígérem, ha 10-20 év múlva elkezdek bomlani a vajaskenyér és tejtermék-fogyasztás következtében, akkor nyilvánosan fogok bocsánatot kérni az összes "táplálkozás-szakértőtől."
2014. jan. 10. 04:37
 16/38 anonim ***** válasza:

Nem kell senkitől sem bocsánatot kérned.

Amennyiben úgy gondolod, hogy tudsz valamit, ami egészséghez vezet betegségek helyett, javaslom oszd meg a tudást. Van pár (rengeteg) cukorbeteg gyerek, felnőtt, elhízott, rákos, autoimmun gyulladásos betegségektől szenvedő, szívbeteg... ha olyan tuti módszered van (mint amik egyébként szerencsére léteznek) akkor ne tartsd magadban.

2014. jan. 10. 08:47
 17/38 A kérdező kommentje:

Botero, te örjöngsz össze vissza....

A cukor egészségtelen vagy sem, szerintem az édesítőszer még mindig rosszabb, továbbmegyek a mai korban sokkal rosszabb adalékanyagok vannak az ételekben mint a cukor...teljesen bio kaját pedig nem nagyon tudok elképzelni, a lég- föld- és vízszennyezés miatt...minden mesterséges, és szennyezett csak különböző szinten sajnos, lehet itt a nagy összeesküvés...nem is tudsz mást enni.

Persze lehet kerülni a túlszennyezetett, én sem Járok a mekibe, mert teljesen mesterséges, hizlal, és még jól se lakik az ember, de nem tudok mindent elkerülni...ha a cukor egészségtelen az édesítőkről hogy vélekedtek?

2014. jan. 10. 11:46
 18/38 anonim ***** válasza:

Én xilit és eritrit párti volnék.

Tápi.

2014. jan. 10. 11:54
 19/38 anonim ***** válasza:
Igyál sok kávét cukorral és húzz a p____ba!
2014. jan. 10. 20:19
 20/38 anonim válasza:

De durva.... Amúgy ha megnézitek néha Réka fotóit a facebookon, látható a konyhájában egy kávéfőző. És feltöltenek bizony olyan képeket, ahol hurkát, kocsonyát, zsíros kajákat esznek. Szerintem egy élet is kevés ahhoz, hogy valaki elsajátítsa azt a tudást, amit ők tudnak. Tudják, miből mennyit szabad, hogyan, miként, és hogy hogyan tornázzunk, hogy ne ártson meg ez a sok kaja.

Félre értés ne essék, nem vagyok nagy rajongójuk, soha nem kondiztam, nem fogyózom és nem vagyok egészségmániás, csak tisztelem a munkásságukat és ahogyan élnek.

Szerintem ők nem magát a cukrot vetik meg, hanem a túlzott fogyasztását. Az hogy a rajongóik ezt eltúlozzák, más dolog.

A keresztényeknek is csak egy része robbantott ki keresztes háborút, nem mindegyik része.

Értitek?

2014. jan. 10. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!