Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Leszeretnék fogyni karácsonyra...

Leszeretnék fogyni karácsonyra kb 20 kg, hogy tehetném ezt meg?

Figyelt kérdés
Az ételeket gondosan megválogatom és mozgok is naponta fél órát.

2013. nov. 5. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
ezt nem karacsony elött 1honappal kellett volna eldönteni.de jövö karacsonyra leadod nyugodtan.
2013. nov. 5. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Sehogy.

Rövid tömör de hidd el, sehogy.

2013. nov. 5. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

ennyi idő alatt nem fog sikerülni(tapasztalat)

gondolom már ezerszer hallottad, hogy heti 0,5-1 kg az egészséges fogyás...és ha hirtelen sojat adsz le akkor hamar visszajön(ez is tapasztalat)

koplalással meg ne is próbálkozz!!

2013. nov. 5. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
én is kb annyit akarok,hétfőtöl kezdtem el,de én tavaszig szeretném elérni,karácsonyig kb 7-8 kilot letudsz ha nagyon rá állsz a dologra
2013. nov. 5. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer lefogytam 18 kilót másfél hónap alatt. Depressziós voltam, és egészen egyszerűen semmit nem ettem. Máshogy nem lehet, de ezt nem is javaslom. Kicsit kisebb célokat kellene kitűznöd magad elé!
2013. nov. 5. 22:29
 6/10 anonim válasza:
Hacsak nem akarsz egy jó kis cukorbajt összeszedni, semmi esetre se csináld azt, hogy nem eszel semmit napokig.
2013. nov. 5. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Szep lassan es sok turelemmel es ami a legfontosabb az ido :) En is szinte 1eve fogyokurazok az elejen nagyon rosszul csinaltam egyszer eheztettem magam 2 napig lefogytam 68rol 65re utana bezabaltam 68voltam aztan ez igy ment honapokig es anyukam aki mar eleve fogyott egy ev alatt 40kg leult mellem es azt mondta ( mit csinalsz 1 igy magad teszed tonkre 2 ugysem ered igy el az almod )

Most kialakitottam egy taplalek tablazatot oda irtam mit eszek reggelire , 10oraira , ebedre es vacsorara nem sokat de se nem keveset ami legfontosabb minden nap 1orat tornazok en zumbazok egy heten 3x de emellett kedden , penteken otthol vegzek erosito gyakorlatokat es szombat vasarnap kocogok . Nem muszaly zumbazni ha lahet neked nem tetszik , esetleg mehetsz konditerembe vagy valami kuzdosportra vagy akarmire ami mozgas de ha nem teheted meg h ezekre koltsel , akkor otthol is lehet tornazni nagyon jo gyakorlatok vannak :) Annyit tehetsz , hogy ha nagy sulybol akarsz fogyni , hogy 5kilot leadsz Karacsonyig ha oda figyelsz mindenre :)

2013. nov. 6. 04:50
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
hogy miert is kell leszavazni az igazsagert,nem ertem...
2013. nov. 6. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem egy hónap alatt gyűjtötted magadra az 20 kiló pluszt, tehát a ledásához is idő kell. Olvasgass az életmódváltásról (semmi esetre se diéta!), és amelyik szimpatikus, azt válaszd.
2013. nov. 15. 14:04
 10/10 anonim válasza:
Fehérje és tápanyagok befele, szénhidrát nembefele + mozgás fokozatosan. Nekem bejöttek a különféle turmix-porok, 6 hónap alatt ledobtam 27 kilót, másik 6 hónap alatt visszajött 3 kiló, beállt a kényelmesre és most jól vagyok. De nem szabad türelmetlennek lenni!
2013. nov. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!