Bencse02 kérdése:
11 éves vagyok és 52 kiló nem tudom, hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 16:52
12/19 anonim válasza:
nem a kor a lényeg hanem hogy milyen magas vagy én 11 évesen majdnem 170 cm voltam ahhoz pl nem lenne sok az 52 kiló
13/19 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Azért az nem ártana, ha leírnád, hogy milyen magas vagy.
14/19 anonim válasza:
25 cm súlypontemelkedés fölött nem kell fogynod.
15/19 A kérdező kommentje:
157cm vagyok!
2013. szept. 13. 20:28
16/19 anonim válasza:
Figyu, akkor tényleg nem biztos, hogy sok az 52 kiló. Aki rendszeresen sportol, az izmos lesz, ami jó, viszont súlyra is elég sok, ergó a mérleg sokat fog mutatni. Az a kérdés, hogy a sport miatt vagy izmos, vagy tényleg sok zsír van abban az 52 kilóban. Erre való a testzsírszázalékmérés, de nem tudom, hogy gyerekekkel is foglalkoznak-e (egy gyerek testének összetétele más, eleve nagyobb a víztartalom stb., ami a felnőttekre kalibrált mérést meghamisíthatná). Szóval szerintem megnyugodhatsz, nincs semmi baj az alakoddal, de ha mégse sikerült megnyugtatnunk, akkor keress ilyen testzsírszázalék-mérést, hátha ők meg tudják mondani a frankót.
17/19 A kérdező kommentje:
A hájt a mellemről hogyan tudom eltüntetni?
2013. szept. 15. 08:11
18/19 anonim válasza:
úgy hogy húst eszel cukor helyett
19/19 viva75 válasza:
Tényleg normális a testsúlyod a magasságodhoz képest, de ha nagyon szeretnél fogyni ajánlom ne egyél:kenyeret, édességet,cukrot, sót(helyette növényi fűszereket),
Naponta minden este lefekvés előtt 1-1és fél órát sportolj, így nem csak fogyni tudsz de még ki is fáradsz és könnyebben el tudsz aludni. Sok szerencsét és ne add fel amit el akarsz érni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!