Milyen olajat használjak rántott dolgokhoz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 21:02
1/7 anonim válasza:
Olivát, kukoricaolajat. Finom és egészséges. Ha az olivát választod akkor ehhez nem kell a legdrágábbat venni, nem kell a hidegen sajtolt extra szűz, azt tartsd meg pl. a salátákhoz.
2/7 anonim válasza:
És mivel panírozol?
Mert ha liszttel kenyérmorzsával, akkor az olaj a legkevesebb.
3/7 anonim válasza:
A rántottakhoz libazsírt használok. Nem lesz zsírosabb, de az íze sokkal jobb lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
2-es: nyilván nem, meglepődnék, ha egyszer nem akadna kötöszködő a válaszadók között
2013. júl. 23. 21:40
5/7 anonim válasza:
kókuszolajat, az a legjobb. De mivel panírozol? :)
6/7 A kérdező kommentje:
tojás és kukoricaliszt
2013. júl. 24. 21:51
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki a kókuszreszeléket panírozáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!