Norbi update 1 bevállik?
Ettől a "szervezet tárol" mantrától, amit kérdéstől függetlenül nyomattok, már a hajamat tépem.:) Nem bántásból, de bárki bármit ír, bármilyen mennyiségű kajáról, ez jön. Dehogy fog a szervezeted tárolni, ha rendesen eszel, de mondjuk csak Norbi termékeket vagy csak Update 1 kódok szerint.
Viszont számomra a Norbi bolt nagyon nem jött be. A pudingját szeretem, de a péksütemények szerintem egyszerűen megfizethetetlenek. Ráadásul iszonyatosan magas kalóriatartalma van a termékeinek. Egy félkiló fagyijukban is kétszer annyi kalória van, mint más diétás fagyiban. Ugyanez a péksüteményeknél.
Bár te nem is a termékről kérdeztél, hanem a módszerről szerintem. Ahhoz hajrá! Mindenképpen érdemes kipróbálni.
szerintem 3-4 kg biztosan lemegy, de ha mozogsz több is de attól is függ h 100 vagy 55 kg vagy :)
én kb 2 hónapja szinte csak update ételeket eszek nekrég tornázok is 4 kg ot fogytam, ha tudom rendelem az egész napos menüt
nagyon jól érzem magam, sokkal kevesebbet eszek igaz h többe kerül de remélem megéri
meg lett mondva sokszor: fogyni akkor fogysz, ha több kalóriát égetsz, mint amennyit beviszel. Vagy ne egyél, vagy mozogj többet.
Semmi csodaszer vagy Norbi ápdét nem segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!