Norbi morzsával ehetek 2 kis szelet rántotthúst, lisztes panír nélkül vacsira, salátával?
Miért zavar téged hogy nekünk ez finom és megfelel??????
Te csak edd a kutyaszart nekünk ez tökéletes
Az utolsó mondatod alapján: téged is zavar. Ezek szerint nem akarsz s.zart enni. Hát akkor olvasd már el az összetevőket néha, és lásd mit eszel. Ugyan úgy selejt hulladékot :)
Engem azért zavar hogy tönkrevered magad, mert az orvosi rendszerünk közös.. én is fizetek bele. Sem a kövér, sem a cukorbeteg, sem pedig az updét mocsoktól lebetegedett emberre nem nézek szép szemmel, mert miattuk kell ez a mocsok egészségügy. Egyébként egy sokkal kisebb orvosi gárda és kevesebb kórház is elég lenne, ami magasabb színvonalú lehetne és így is olcsóbb. De az emberek ragaszkodnak a megbetegítő életmódhoz, esznek minden mocskot mintha más céljuk nem is lenne. Hát ennyi a baj.
TaplalkozasHarcmuves-sel egyetértek. Jól látja a dolgokat, érdemes lenne megfontolni a szavait. Én Angliában élek és látom, hogy a rosszul megválasztott ételek mit tesznek az emberekkel. Megbetegíti őket... De megvehetik ekkor a gyógyszereket és fogyaszthatják azokat is az egészségtelen ételek mellett tovább. Ez a lényeg.
Nem ismerem a Norbi termékeket. Egyik ismerősöm szerint bűn rosszak, másiknak ízlik. Én nem fogom megkóstolni őket, leszerepelt a sójával előttem. Nem tudom módosították-e azóta amióta megnéztem az összetételét, pár éve még 50,1% nátrium-kloridot és 49,5% kálium-kloridot tartalmazott!!!!
Azt gondolom mindenki fogyjon úgy ahogy akar, de a módszerek több, mint 3/4 részének a jövőben böjtje lesz. Én is az egészséges életmód mellé teszem a voksomat.
Csak a zöldség-gyümölcs-csírák fogyasztását tudom elképzelni az egészséges fogyáshoz. Annyira színes, tápláló, és élvezetes a vegetáriánus étrend... A sport emellett elengedhetetlen. Ez lehet akár napi 1 óra gyaloglás is, kicsit túlöltözve.... hiszen ez is megerőltető, nem kell ugrabugrálni szívrohamig...
Változtatni kell az életmódon, az étrenden, a gondolkodáson. Megéri. Tapasztalatból tudom.
Az én étrendem csak zöldségekből-gyümölcsökből-csírákból-tejtermékekből-tojásból áll, és fehérkenyeret eszem. Olívaolajat használok, tiszta sót /Tejfalussy, vagy Himalaya/, és desztillált vizet iszom. Az ismerőseim szerint fura vagyok, mert fura az ha valaki nem eszik húst és irigyelnek, mert nincs súlyfölöslegem, mert nem vagyok soha beteg és nem szedek gyógyszereket. Szerintem igaz a mondás: Azzá leszel amit eszel. A gyerekeimet is erre tanítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!