Nos, bjani ugyan kicsit közönségesen, de megmondta a tutit. Abszolút igaza van! Ha éjjel eszed a Norbi cuccot, ugyanolyan kövér maradsz, mint voltál. Ha nem hiszed próbáld ki. És valóban ehetsz 6 után, de akkor csak zöldséget. Mivel a fogyni vágyók 3/4 része nem tesz azért, hogy fogyjon, lásd nem változtat az étrendjén, vagy ha igen akkor update dolgoktól, fogyi-bogyóktól várja a csodát, nem sportol, ha sportol is utána lelkiismeretfurdalással ugyan, de jóllakik. Ha nem akar lelkiismeretfurdalást akkor update kajákkal lakik jól....sorolhatnám. Így hát hízik. Tehát a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb módja a fogyásnak ha délután eszel utoljára. Ha éhes leszel 3 dl vízzel oltod a éhséged, vagy ha ragaszkodsz a vacsihoz, akkor zöldségekkel. Nagy munka volt felszedni a plusz kilókat, bizony nagy meló leadni is azt! Az éjszakai zabálás pedig update vagy sem, nagy testhez vezet, ha tetszik, ha nem.
2013. máj. 3. 18:47
12/26 anonim válasza:
Egyébként az emberi szervezetnek tök normális egy lokális böjt mondjuk délutántól másnapig, tulajdonképpen ezzel nincs olyan nagy gond mint ahogy hangoztatni szokták (nálam azért lecsúszott egy kis töpi + zöldség, höhö)
2013. máj. 3. 21:50
13/26 anonim válasza:
Én ettem éjjel is norbis cuccot, mégis lefogytam ;) Próbáld ki! Mondjuk nem eszek mellé összevissza, szigorúan betartom a kódokat.
2013. máj. 3. 23:59
14/26 haaat válasza:
Sziasztok!
108 kiló vagyok, másfél hétig használtam a Norbi életmód menüt.
Akkor 110 kiló voltam, tehát mindenképp használ!
Viszont hogy miért használ?
Azért, mert olyan ehetetlen moslékot küldenek, hogy a kaja fele a budiban végezte, így amit küldtek, csak a fele fogyott el és mást meg nem ettem.
Ez a NorbiUpdate titka...ehetetlen szar.
2013. máj. 5. 13:26
15/26 anonim válasza:
Pfff :D
2013. máj. 5. 13:29
16/26 anonim válasza:
Én imádom a norbis termékeket, kétpofára eszem őket és nem hízok. Sőt, 10 kg lement, pedig még úgy se voltam kövér. Most meg élvezem a soványak életét, csak én zabálok mellette :D
2013. máj. 5. 16:17
17/26 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a Norbis ételeket és fogyok éhezés nélkül!!!!!
2013. máj. 7. 21:15
18/26 anonim válasza:
16. válaszoló, a 'zabálás' szó megfelelő is, hiszen nem annyira élelmiszerről mint inkább moslékról van szó általában ha updét termékekről beszélünk. Téglaport is ehetnél hasonló eredményekkel.
2013. máj. 7. 21:49
19/26 anonim válasza:
Hires harcművész próbáltad már valamelyik ételt?????????
Mert akkor tudnád hogy finomak és egészségesek.
Mindenki aki ezeket fikázza 150 kilós disznó lehet aki egész nap otthon ül és csak másokat ócsáról a sivár szánalmas élete miatt.
2013. máj. 8. 19:18
20/26 anonim válasza:
Te gyökércsúcs.
"Mert akkor tudnád hogy finomak és egészségesek. "
MERT HA MEGESZEM, akkor érezni fogom hogy milyen egészséges? GONDOLKODJ már! Azt nem érzed hogy egészséges, max. azt hogy a sok aroma és adalék miatt finom.
Na most a 'finom' a mai élelmiszertechnológiák mellett nem szempont, mert én kutyasz.art is finomra főzök és aromázok Neked, ha úgy érzed minden finom anyagot képes lennél megenni. No problémó. Rumos csokis ízű lesz.
Az egészségeshez olvasd el előbb az összetevőket, objektívebb képet fogsz kapni.. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!