Miért van a norbis kajákban ennyi méreg?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 08:29
11/13 anonim válasza:
háát , én az agyonsózást nem nevezném finomnak:)mert más ízt én nem éreztem amikor megkóstoltam. de akinek van felesleges pénze, vegyen előrekészített 2-300gramm töltött káposztát 1200 forintért, egészségére. én kihagyom. inkább szánok rá időt és főzök rendes alapanyagokból, fűszerekből.
12/13 anonim válasza:
Erről van szó, én megveszem mert nagyon szeretem az ételeiket.
mellesleg 10 nap alatt 3 kg-ot fogytam is....
és nagyon jól érzem magam
13/13 anonim válasza:
10 nap alatt nem fogytál 3 kilót, mert a Homo Sapiens Sapiens szervezete kb. heti 1 kiló ZSÍR felhasználására képes, viszont ez egy felső határ.
A víz, glikogén, széklet leadást nem illik fogyásnak nevezni csak azért, hogy legyen mivel dicsekedni, abszolút pontatlan dolog, ezt 2 nap alatt vissza is szedheted (úgy 1,5- 2 kilót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!