Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Miért van a norbis kajákban...

Miért van a norbis kajákban ennyi méreg?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 08:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
háát , én az agyonsózást nem nevezném finomnak:)mert más ízt én nem éreztem amikor megkóstoltam. de akinek van felesleges pénze, vegyen előrekészített 2-300gramm töltött káposztát 1200 forintért, egészségére. én kihagyom. inkább szánok rá időt és főzök rendes alapanyagokból, fűszerekből.
2013. ápr. 19. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Erről van szó, én megveszem mert nagyon szeretem az ételeiket.

mellesleg 10 nap alatt 3 kg-ot fogytam is....

és nagyon jól érzem magam

2013. ápr. 19. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

10 nap alatt nem fogytál 3 kilót, mert a Homo Sapiens Sapiens szervezete kb. heti 1 kiló ZSÍR felhasználására képes, viszont ez egy felső határ.

A víz, glikogén, széklet leadást nem illik fogyásnak nevezni csak azért, hogy legyen mivel dicsekedni, abszolút pontatlan dolog, ezt 2 nap alatt vissza is szedheted (úgy 1,5- 2 kilót).

2013. ápr. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!