Eltűnt a macskám. Szerintetek van még remény?
Egy 3 éves fiú cicáról van szó. Ivartalanítva is van. Tegnap előtt tűnt el este. Még csak egyszer volt hogy 4 napig nem jött haza de az még az előtt volt hogy ivartalanítva lett. Azóta mindig 6 óra táján jön haza este pedig elmegy.
Azért féltem annyira mert a szomszédom már több mint 6 macskámat ölte/mérgezte meg. Az eltűnt macskám már volt hogy befőttes gumival jött haza a lábán ami mellesleg fel is dagadt. Egy régebbi macskámnak már volt hogy télen lefagyott a farka mert egy hurokba ragadt és vízbe ért. Az a kedvencem hogy amikor az egyik macskám "szédülve" jött haza a kerítésen alig tudott átugrani. Megmérgezte... És! a háza mellet röhögve nézte az állatot amíg szenvedett.. Volt hogy anyukám megkérdezte hogy nem látta-e a macskánkat. Másnap milyen érdekes.. előkerült.
Meg nem messze van egy kereszteződés és ott anyukám/testvérem már látta hogy ott közlekedik. Már körbenéztünk a forgalmas utakat nem találtuk. A szomszédunkhoz megpróbáltunk benézni de ott se nagyon volt. Ezért kérdezlek titeket hogy szerintetek van még esély hogy hazajön ? :'(
Jézusom! Nagyon sajnállak. Azt a r*hadék szomszédodat a helyedben már rég megöltem volna...Az a minimum, hogy feljelentitek.
Szerintem haza fog találni, ne aggódj! Apukáméknak volt egy macskájuk ami mindig otthon volt, nagyon szelíd cica volt és egyszer eltűnt 2 hónapra és amikor visszajött teljesen vad volt és csapzott. Aztán megint elment. Valószínűleg vadcica lett belőle.:) Kitartás! Elő fog kerülni.
De én mindig félek :(
Nagyon szeretem a cicát és olyan bújos..
És nem bírnám ki ha ő is meghalna..
Holnap lesz ét hete hogy meghalt a görényem :'(
De ha nem lenne a szomszédom nem aggódnék ennyire de így...
Ki tudja hogy oda tévedett-e :'(
Több mint 1 hét és még nem jött haza :(
Mostmár nemhiszem hogy valaha haza fog jönni :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!