Van még remény, hogy a macskám a 6. nap után még vissza jön?
A 9. éves macskánk 30. este elment és azóta se mi se senki nem látta. Ivartalanított kislány és ilyet még soha nem csinált.Még súlyos sérülésekkel is mindig hazajött.
Már plakátoltunk, szóltunk a szomszédoknak, állatorvosoknak, sétálgattunk és hívtuk öt, de semmi. Most már kifogytam az ötletböl, és tehetetlennek érzem magam.
Szia!
Valamnnyire ismerem a macskákat, mert volt már elég sok nekünk. Leírom szárazon, h mit gondolok.
Amint írtad, a macsek 9 éves. Sajnos ebben a korban előfordulhat, hogy beteg lesz. Az összes macskánk amelyik természetes módon halt meg, amelyeken látni lehetett, h valami gáz van, elmentek, mikor érezték, h lejárt az idejük. Ezzel azt akarom mondani, h általában minden macska elmegy valahová, az othonától távolabb meghalni.
Hasonlóan viselkednek, mint az elefántok. Ha érzik, h annyi, akkor elvonulnak a szokott területről.
Ez az egyik variáció.
A másik, h valami más baj érte: autó, kutya.
Ezekkel persze nem elkeseríteni akarlak, csak elmondom, h nekem ezek a tapasztalataim kb 15 éves macskatartás után.
Volt persze olyan is, h hosszabb időre valamelyik elkalandozott. Több macsekkal is előfordult (többnyire fiú macskákkal).Volt, hogy 2 hétig távol volt valamelyik, aztán előkerült magától.
Végére csak annyit, hogy ne aggódj túlságosan, mert még van remény, ilyen néha előfordul, h tovább távolmarad a cica!
Kívánom, h hazataláljon!
Szia!
Ha ez egy picit vigasztal, az enyém 18-án elment, azóta semmi. Szintén plakátolás, de senki semmit nem tud. Reménykedj, sose add fel. Én tuti nem fogom, bár enyém annyiban különbözik, hogy kandúrka.
Nagyon szorítok, hogy visszamenjen a tiéd is :(
Írj majd, hogy hazament-e?
Köszönöm a válaszokat. Valamiért legbelül nagyon rossz ézésme van.Már arra is gondoltam, hogy megfogta egy nyest. nálunk nagyon sok van belöle.
De az a furcsa, hogy senki nem látta. Valahol azért csak kell, hogy legyen. Az a rossz hogy ha nem találom meg élve vagy halva, soha nem tudom magamban ezt lezárni. Ébren alszok és ha meg látom a másik macsekomnak az árnyékát hirtelen örülök, hogy talán ö? De sajnos nem.
Szomorú.
Teljesen ugyanez a helyzet nálam is sajnos. Nyitva hagyom az ablakot is éjjel, hátha hazajön és meghallom ha hív.
Reménykedjünk és várjunk türelmesen, én sem szeretném még lezárni magamban és elengedni. :(
Nagyon jó!!!
Első vagyok és képzeld az enyém is 28 nap múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!