Persze ez attól is függ, hogy hány kiló vagy. Ugye minél több vagy annál többet fogysz.
Én 90kg vagyok most, jó lenne 10-et ledobni.
Haverom csinálta ezt egy hétig és 5-7kg körül adott le(ő 94kg volt mikor elkezdte).
2013. febr. 4. 10:15
12/18 anonim válasza:
Minden esetre a Norbi Update-es kajákat el lehet felejteni! Elolvasta már valaha valaki rajtam kívül az összetevőket? Olyan színezékek vannak benne amik más országokban be vannak tiltva, mert rákkeltőek. Az a rengeteg édesítőszer, amivel tele vannak nyomva, mérgezőek, és egyáltalán tele van az egész mű dolgokkal, arról nem is beszélve, hogy gusztustalan az íze is az összes ilyen cuccnak.
Kiegyensúlyozott táplálkozás + mozgás + nagyon sok kitartás és türelem. 20 kilót minimum egy év alatt kéne lefogyni, ha tartós eredményre vágysz.
A cukrot elfelejtheted, ahogy van. Ha nagyon muszáj, használt helyette gyümölcscukrot, nyírfacukrot, steviát.
2013. febr. 4. 11:09
13/18 anonim válasza:
6 után ne együnk?????? Mert mi van 6 után????? Jön a mumus? És ha hajnal 3ig fent vagyok??? Vagy ne együnk 6 után OK. 5.58kor bepakolok, aztán fél7kor lefekszek aludni. Felejtsétek már el ezt a bűvös 6után nem eszek sz@rt. Föleg, ha diéta alatt sportol is, hogy ne kellene enni egy kis fehérjét sport után. És ha este sportolt, akkor este kell megenni, különben az izom vész el, nem a zsír. Igen, a mérleg majd mutat súlycsökkenést, csak a zsírpárna ugyan akkora maradt, még löttyedtebb a test. 2Okg tiszta zsírt tartósan elveszíteni kb másfél év kitartó munka.
2013. febr. 8. 10:46
14/18 anonim válasza:
Norbi Update segít!!Én volt hogy 2hónapig csak egyes kódot ettem,fogytam, szálkásodtam és nem utolsósorban nem éheztem!!!Mert ez nem fogyókúra hanem életmód!
2013. febr. 12. 13:46
15/18 anonim válasza:
Előző vagyok,a Norbi módszerrel ehetsz 18után is!!!!
2013. febr. 12. 13:47
16/18 anonim válasza:
Minden módszernél kell enni este is, persze, ne egyél 6 után, ha 8kor mész aludni, de nem hinném, hogy sokan közülünk lefekszünk 8 magasságában :)
Én még most megyek egy kis sajtért és tojásért :)
2013. febr. 14. 22:02
17/18 anonim válasza:
Az én véleményem szerint ne egyél 6nál később. Ha pl 10-11kor fekszel le aludni és addig megéhezel. Akkor vagy kibírod éhesen, vagy egyél egy almát vagy egy kis sajtot amivel csillapítod esetleg megszünteted az éhséged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!