Heti egy kg zsír? Sport, de mennyi? (bővebben lent)
Szòval azt szeretnèm tudni hogy heti hányszor kell sportoljak ahoz hogy lemenjen egy kilò zsír ? Szeretnèk biztosra menni . Ha kell kevesebbet is eszem . Szeretnék izmosodni is egy picit de nem sulyzòval vagy akármien gépekkel. Ha sportrol van szò akkor jöhet a yoga , futás ,ugròkötelezès és nagyon szeretek nyùjtani (jòl le izzaszt) .
Köszi elöre is! :*
A diéta mindenképpen kell, napi 5x egyél kis adagokat. Főleg fehérjét (tojásfehérje, hal, csirkemell, túró,fehérjeturmix)
Én a futást ajánlom, ne gyorsan, amolyan kocogósat, hosszabb ideig, de elsőre nyilván fokozatosan :)
Sok sikert!
Mindenki a futást írja, én is ezt ajánlom. Először kocogj, de lendületesen, később-úgy is érzed mennyit bírsz, növeld a tempót, időt, távot. 'És valóban elég akár havonta 1,5 kg minusz kg is, hisz az nem jön vissza. Bár a diétában nagyon fontos a sport, a mozgás, de ez mégis csak a fogyás sikerének a 30 %-át teszi ki. A diéta lényege az a 70 %, amit egészséges táplálékokkal kell bevinni a szervezetedbe. Valóban fontos szerintem is az ötszöri kis, de ugyanakkor szinte mindenében gazdag étkezés. A szénhidrátot mindenképpen le kell csökkenteni, illetve lassú felszívódásúakat kell előnyben részesíteni. Ezeket már ezer helyen a neten perfektül leírják!
Egészséges fogyást és jó sportolást kívánok!
Üdv.: Rea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!