Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Mi a véleményetek az Update...

Mi a véleményetek az Update kenyérről?

Figyelt kérdés
A 30 dkg-os szeleteltről van szó.Szerintetek jobb,mintha sima zsemlét ennék?Egy csomagot be szoktam osztani kb. egy hétig.

2012. nov. 2. 20:03
 1/9 anonim válasza:

Szia!!

Ha a sima fehér liszes zsemlére gondolsz,akkor annál jobb:DD én is azt szoktam enni,illetve néha benézek a norbi boltba,ha már nehezen bírom péksüti nélkül!!!!Esténkéntpedig a csokis-tejszínhabjukat szoktam enni:DDDimádom!!már március óta ilyen étrenden élek(csökkentettem a szénhidrát bevitelemet)és 75,4kg-ról,59re mentem le(augusztusig,a tesóm esküvőjére)persze tornáztam is rendesen!!Azóta szinte nem nagyon mozgok,de így sem jött vissza semmi,persze az étkezésre próbálok továbbra is oda figyelni!!! Te is fogyózol????

2012. nov. 3. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,fogyóztam.10 hónap alatt lefogytam 67-ről 47-re. Tudom, kicsit túlzásba vittem (168 cm vagyok). Az a baj, hogy koplalással meg sok sporttal fogytam le,és megviselte a szervezetemet, ezért szeretnèm kicsit kibővíteni az étrendemet.De nem akarok visszahízni,ezért gondoltam az Update kenyérre. Max 50 kg-ig mennék föl, többre semmiképp.
2012. nov. 3. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A szója és a glutén nem hogy nem természetes tápláléka az embernek, de még mérgező is.

Biztonságosabb a sima olcsó fehér kenyér is, csak ezekben a mű szemetekben kevés a szénhidrát (mert szója és glutén van bennük keményítő helyett) ezért sokaknak segít a fogyásban, az alacsony ch táplálkozásban.

Meg persze a hasnyálmirigyrák, autoimmun betegségek kialakulásában. Idegenkedni kellene a 'műkajáktól' és nem megenni őket.

Az ember húst és zöldségeket eszik!

2012. nov. 5. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem eszek belőle sokat, kb. 2 havonta egyet veszek, azon is egy hétig nyammogok vagy kettőig...az Abonett jobban ízlik.
2012. nov. 6. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:

A 3. Válaszoló nagyon jól leírta. Kár, hogy sokan nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák mi is van abban amit megesznek. Az update termékekben gyakorlatilag semmi természetes nincs. Csupa mesterségesen előállított az emberi egészségre nézve káros dolog van. De hát egye aki akarja...

Kedves Kérdező, azért az jó, hogy nem eszel sűrűn. De én a helyedben egyáltalán nem ennék. Csak gondold el mi minden lehet abban a kenyérben, hogy még két hét után is ehető, de nem csak hogy ehető, hanem pont olyan puha mint mikor megvetted.

2012. nov. 7. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet sütni kenyeret mondjuk mandula lisztből. Gluténmentes, alacsony ch tartalmú, finom.
2012. nov. 9. 10:02
 7/9 anonim válasza:
Én nem igazán értek egyet veletek....Családtagom azóta "Norbi kaján"él,amióta megjelent.... Évente alkalmasságira jár,amiben vérvétel,vizelet...stb is van....Jók az eredményei!!!Szerintem szuper,ha éjszaka édességet akarok enni,akkor nyugodtan ehetek egy pudingot,tejszínhabbal a tetején(Norbi) A sima lisztektől csak a vércukor szint emelkedik&sokkal hamarabb éhes az ember(tapasztaltam)de ez már csak az én saját véleményem.....
2012. nov. 15. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7. Válaszoló!

Előre szólók, hogy nem áll módomban sem Téged sem mást sértegetni. De azért azt szeretném ha tudnád, hogy épp belőled, és a többi hasonlóan gondolkozó emberből van annyi pénze a Norbinak. Mert sajnos a legalapvetőbb dolgoknak sem vagytok képesek utána olvasni. Hogy miért?! Azt sosem fogom megérteni.

Mint már írták, valóban fogyhatsz tőle, de nem azért mert hú de egészséges, hanem azért mert a ch-t szójával és gluténnel helyettesítik. Ami kicsit sem természetes tápláléka az embernek. Vagyis csökken a ch bevitel a megszokotthoz képest. És aki rém rosszul étkezik életében, és a legtöbben sajnos ezt teszik, azoknak már ez a kis csökkenés is elég a fogyás beindulásához. De ettől még nem lesz egészséges! Érted a lényeget?

A család tagod jól teszi, hogy oda figyel magára. Valójában mindenkinek ezt kéne tenni, akármit is eszik. De sajnos ennek a rokonodnak előbb-utóbb súlyos problémái lesznek. De reméljük inkább utóbb (és bár ne is lenne igazam). A szörnyű csak az lesz hogy nem lehet majd tudni mi okozta a problémát, és csak sejtheti majd - ha egyáltalán eszébe jut - hogy ez a rémesen "egészséges" Norbi vegyi anyag okozta. Mert sajnos ez nem más mint vegyipari hulladék. De ne légy rest, olvasd el hogy mi minden van benne. Kíváncsi vagyok hány összetevőt ismersz fel. (De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy sajnos ez nem csak a Norbi termékeire jellemzőek. De mások legalább nem kiabálják, hogy az övék aztán egészséges). Igenis el kell olvasni, hogy mit is akarsz épp megenni.

Aki pedig meg van győződve róla, hogy márpedig ezek aztán egészségesek. Azokhoz csak egy kérdésem van:

Ugye nem hiszitek, hogy létezik egészséges puding/csoki/süti/stb???

2012. nov. 15. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Előbb eszek sima lisztes cukros sz.art mint update verziót, jóval károsabb mint a sima édességek. Csal lowcarb, ennyit tud de ennyit még a kutyasz.ar is tud!
2012. nov. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!